Το Νέο Hyundai i30 κατακτά πέντε αστέρια στο Euro NCAP

Το Νέο i30 της Hyundai Motor κατέκτησε τη μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης οχημάτων Euro NCAP.

 Το Νέο Hyundai i30 κατακτά πέντε αστέρια στο Euro NCAP

Αυτό το αποτέλεσμα υπογραμμίζει την επιτυχημένη προσέγγιση της Hyundai να προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας σε όλη τη γκάμα του i30. Το Νέο i30 απέσπασε κορυφαίες βαθμολογίες στις κατηγορίες ασφαλείας "Ενηλίκων επιβατών”, “παιδιών”, “πεζών” και στα συστήματα “υποβοήθησηςασφαλείας", αποδεικνύονταςότι το 5-θυρο i30 είναι ένα από τα πιο ασφαλή και καλύτερα εξοπλισμένα οχήματα στην κατηγορία του.

"Η αξιοπιστία των πέντε αστέρων από τον Euro NCAP για το 5-θυρο i30 αποδεικνύει τιςέντονες προσπάθειές μας να προσφέρουμε τις πιο προηγμένες λύσεις ασφαλείας και τεχνολογίας για τους πελάτες μας", δήλωσε ο κ. Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe. "Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που κατακτά πέντε αστέρια σε αυτή την κατηγορία σύμφωνα με το νέο αναθεωρημένο σύστημα βαθμολόγησης. Με το βέλτιστο πρότυπο πακέτο ασφάλειας, το i30 ικανοποιεί τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών".

Τα αποτελέσματα των δοκιμών του Euro NCAP έδωσαν ιδιαίτερη έμφασηστο σύστημα AEB, συμπεριλαμβανομένου του Συστήματος Προειδοποίησης Μετωπικής Πρόσκρουσης και Ανίχνευσης Πεζών (Front Collision Warning System and Pedestrian Detection), ένα προηγμένο χαρακτηριστικό ενεργητικής ασφάλειαςτου i30 που ειδοποιεί τους οδηγούς σε καταστάσειςέκτακτης ανάγκης, με αυτόματη πέδηση, εάν απαιτείται.

Επιπλέον, απονεμήθηκε από τον Euro NCAP κορυφαία βαθμολογία στο Σύστημα Υποβοήθησης ΔιατήρησηςΛωρίδας(LKAS). Το σύστημα LKAS προειδοποιεί τον οδηγό κατά τη διάρκεια μη ασφαλών ενεργειών σε ταχύτητεςάνω των 60 km / h, παρακολουθώντας τη θέση του αυτοκινήτου. 

Powered by Jasper Roberts - Blog