18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας

Την Κυριακή 25 Ιουνίου η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλείται να διοργανώσει τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

18η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν, η λέσχη δηλώνει έτοιμη, το σχέδιο της δεξιοτεχνίας δημοσιεύτηκε,  ο χώρος της εμποροπανήγυρις είναι γνωστός στους αγωνιζόμενους και η μέχρι στιγμής βαθμολογία δείχνει πως στην δεξιοτεχνία της Πτολεμαΐδας οι αγωνιζόμενοι θα πάνε αποφασισμένοι να κάψουν λάστιχο καθώς είναι πολλές οι ισοβαθμίες.

Για όσους δεν κυνηγούν την βαθμολογία αλλά αρέσκονται απλά να συμμετάσχουν σε δεξιοτεχνίες που διοργανώνονται στην ευρύτερη περιοχή της κατοικίας τους η διαδικασία έχει απλοποιηθεί στο μέγιστο. Ο ενδιαφερόμενος έρχεται με την ταυτότητά του, την άδεια οδήγησης εν ισχύ, την άδεια κυκλοφορίας και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του εν ισχύ στην γραμματεία του αγώνα. Εκεί συμπληρώνει την συμμετοχή, ένα απλό ιατρικό ερωτηματολόγιο και αφού εκδοθεί το ημερήσιο δελτίο αθλητή φορά το κράνος του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί.  

Το παράβολο συμμετοχής είναι ίδιο για όλους και ανέρχεται στα 60€. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα μπορεί κανείς να επικοινωνήσει καθημερινά από τις 18:00-23:00 στα γραφεία της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας στα τηλέφωνα  2463 502087 και 6972 051 167  Κεχαγιάς Δημήτρης. Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.alp.cpm ή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ανάβαση Ριτσώνας: Πυρετώδεις προετοιμασίες!

Ανάβαση Ριτσώνας: Πυρετώδεις προετοιμασίες!

Από τη Ριτσώνα θα ξεκινήσει για άλλη μια χρονιά το...

22ο CLASSIC AUTO-MOTO TRIAL και φέτος στις Σέρρες

22ο CLASSIC AUTO-MOTO TRIAL και φέτος στις Σέρρες

Η Λέσχη Αυτοκινήτου - Μοτοσικλέτας Σερρών (ΛΑΜΣ) πραγματοποίησε με μεγάλη...

3ος Αγώνας Rotax Max Challenge την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, Καλαμάτα

3ος Αγώνας Rotax Max Challenge την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016,...

Λίγες ημέρες μόνο έμειναν για τον 3ο Αγώνα του Rotax...

Powered by Jasper Roberts - Blog