Διπλή νίκη για τη Honda στον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στον Πύργο

O Παναγιώτης Κουζής και ο Παναγιώτης Παπίλας, συμμετοχές της Honda Σαρακάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross με Honda CRF450 και Honda CRF250 αντίστοιχα ήταν οι μεγάλοι νικητές στον 5ο αγώνα της χρονιάς στις κατηγορίες ΜΧ1 και ΜΧ2.

Ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στην πίστα Motocross του Πύργου, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 60 αναβατών σε όλες τις κατηγορίες και την παρουσία πολλών φανατικών φίλων των αγώνων της μοτοσυκλέτας.

Ο Παναγιώτης Κουζής με τη νίκη του αυτή συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας ΜΧ1, έχοντας συγκεντρώσει 219 βαθμούς στους 5 πρώτους αγώνες της χρονιάς. Αντίστοιχα ο Παναγιώτης Παπίλας με τη νίκη του αυτή  ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της ΜΧ2 κατηγορίας με 196 βαθμούς, σπάζοντας το σερί των νικών του αήττητου μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα Μανώλη Κρητικού.

Ο νικητής της MX1 κατηγορίας Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R στον τερματισμό δήλωσε: «ο αγώνας στον Πύργο ήταν πολύ δύσκολος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Χάρη στη σωστή προετοιμασία τη μοτοσυκλέτας μου και της πολύ καλή φυσικής μου κατάστασης κατάφερα να ανέβω στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών, γεγονός που μου επιτρέπει να διατηρώ την πρωτοπορία μου στο βαθμολογικό πίνακα της ΜΧ1.»

Panagiotis Papilas Honda CRF250R

Αντίστοιχα ο νικητής της κατηγορίας ΜΧ2 Παναγιώτης Παπίλας οδηγώντας μία Honda CRF250R δήλωσε: « είμαι πολύ χαρούμενος με τη σημερινή μου νίκη εδώ στον Πύργο καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά φέτος που μου δίνεται η δυνατότητα να ανέβω στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών. Η νίκη μου αυτή μου έδωσε επίσης τη δυνατότητα να ανέβω στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της ΜΧ2 κατηγορίας.»

Ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου στην Κοζάνη.

To Aprilia SR 150 Σκούτερ της Χρονιάς στην Ινδία

To Aprilia SR 150 Σκούτερ της Χρονιάς στην Ινδία

Από την Ινδία έρχονται δύο σημαντικά βραβεία για το Aprilia...

Με το καλύτερο αποτέλεσμα γύρισαν από τον 4ο αγώνα EJC/WSBK στο Misano ο Δημήτρης και ο Νίκος !

Με το καλύτερο αποτέλεσμα γύρισαν από τον 4ο αγώνα EJC/WSBK...

Ο Δημήτρης και ο Νίκος έφτασαν την Πέμπτη το μεσημέρι...

Test ride event BMW Motorrad από την Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.

Test ride event BMW Motorrad από την Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.

Κάθε στιγμή είναι ένα σταυροδρόμι. Μπορείτε να στρίψετε αριστερά, μπορείτε...

Η Honda γιορτάζει 50 χρόνια συμμετοχής στο MotoGP

Η Honda γιορτάζει 50 χρόνια συμμετοχής στο MotoGP

Η Honda γιορτάζει μισό αιώνα από τότε που τότε που...

Powered by Jasper Roberts - Blog