3ο SMF MOTOSHOW στη Θεσσαλονίκη από 11 έως και 14 Μαϊου 2017

Το 3ο SMF MOTOSHOW στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. από 11 έως και 14 Μαϊου 2017!

 

3-smf-motoshow- sti thessaloniki apo 11 ews 14- maiou 2017

Η περσινή διοργάνωση γνώρισε απρόσμενα μεγάλη επιτυχία και η επιθυμία του κοινού της Β. Ελλάδας για αντίστοιχα events κάνει επιτακτική την ανάγκη για μια μεγάλη έκθεση με φεστιβαλικό χαρακτήρα κάθε χρόνο στη συμπρωτεύουσα.

Η ημερομηνία έχει επιλεγεί αφενός για να έχουν στη διάθεσή τους οι εταιρίες όλα τα νέα τους μοντέλα και αφετέρου γιατί είναι η κατάλληλη περίοδος για τους μοτοσυκλετιστές να επιλέξουν το επόμενο μηχανοκίνητο δίτροχο ή/και τρίτροχό τους. Στόχος της εκδήλωσης είναι να ξεπεράσει τους 20.000 επισκέπτες και γι αυτόν το λόγο ο χώρος όπου θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα των εκθετών θα είναι κατά τρεις φορές μεγαλύτερος σε σχέση με το 2016!

Η συμμετοχή των περισσότερων εταιριών μοτοσυκλέτας είναι εξασφαλισμένη και είναι αυτή που καταδεικνύει το σεβασμό τους στο ιδιαίτερα δυναμικό κοινό της Β.Ελλάδας. Εξασφαλισμένη όμως είναι και η υποστήριξη περισσότερων από 40 λεσχών και club μοτοσυκλέτας, όπως επίσης δεδομένη και η παρουσία πολλών βελτιωμένων μοτοσυκλετών και scooter. Ως γνωστόν, αμφότεροι οι παραπάνω τομείς γνωρίζουν μεγάλη άνθηση στη Β. Ελλάδα.

Προτεραιότητα έχει δοθεί στη διενέργεια μαθημάτων οδήγησης και σεμιναρίων εκμάθησης τεχνικών για αναβάτες κάθε εμπειρίας, από πρωτόλειους μέχρι πεπειραμένους. Μια τεράστια έκθεση κλασσικών μοτοσυκλετών αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, όπως επίσης και οι ποικίλες παράλληλες δραστηριότητες που θα περιλαμβάνουν test rides, ακροβατικά από διάσημους κασκαντέρ, επίδειξη αλμάτων freestyle από καταξιωμένους αναβάτες ΜΧ, όπως επίσης και μοναδικά show με μοτοσυκλέτες trial.

Eπιπρόσθετα, θα υπάρχει και ένα μεγάλο show έκπληξη, που θα μείνει για χρόνια χαραγμένο στη μνήμη όσων το παρακολουθήσουν!

Live, Love, Ride και πάλι στη Θεσσαλονίκη, να είστε όλοι εκεί!

Η BMW Motorrad προσφέρει για πρώτη φορά το σύστημα eCall για μοτοσικλέτες

Η BMW Motorrad προσφέρει για πρώτη φορά το σύστημα eCall...

Η ταχεία αποστολή βοήθειας στον τόπο ενός ατυχήματος ή σε...

Διήμερο Power-Day Μοτοσυκλετών στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Διήμερο Power-Day Μοτοσυκλετών στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το track-day.gr διοργανώνουν στις Σέρρες ένα...

H Kawasaki απορροφά τον Φ.Π.Α.

H Kawasaki απορροφά τον Φ.Π.Α.

Η αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ελλάδα, ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., σεβόμενη την...

Δύο Aprilia RSV4 στο Παγκόσμιο Πρωταθλημα Superbike 2017

Δύο Aprilia RSV4 στο Παγκόσμιο Πρωταθλημα Superbike 2017

Δύο Aprilia RSV4 θα κατέβουν στην πίστα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος...

Powered by Jasper Roberts - Blog