Πρωταγωνιστής στην Ιταλία ο Βασίλης !

Δεύτερος αγώνας για το ιταλικό πρωτάθλημα minimoto για τον Βασίλη Παντελεάκη. Ο Βασίλης, έδειξε μεγάλη βελτιώση κατακτώντας την 5η θέση στον δεύτερο αγώνα ανάμεσα σε 28 αναβάτες!!!

 Πρωταγωνιστής στην Ιταλία ο Βασίλης !

Την Παρασκευή ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά με τους αναβάτες να “διαβάζουν” την πίστα και να ζεσταίνονται για το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Ο Βασίλης ξεκίνησε δυναμικά τις δοκιμές, όπου είχε έναν από τους καλύτερους χρονους στην κατηγορία του, τον οποίο βελτίωσε και στα δοκιμαστικά του Σαββάτου.

Η Κυριακή ξεκίνησε με τα δύο χρονομετρημέμενα, με τον Βασίλη να κατακτά την 5η θέση στην σχάρα εκκίνησης κάνοντας 52,507”, μετά από 2 πολύ ανταγωνιστικά session. Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 11 το πρωϊ, ο Βασίλης έστριψε πρώτος, οδήγησε τον αγώνα για 2 γύρους και τερμάτισε στην 4η θέση. Δυστυχώς όμως έκανε πρόωρη εκκίνηση για ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου και οι αγωνοδίκες του επέβαλαν πρόστιμο 20”, ρίχνοντας τον στην 18η θέση. Ακολούθησε διακοπή, ξεκούραση και με πολύ όρεξη γεμάτος πείσμα στήθηκε στην 5η θέση της εκκίνησης για τον 2ο αγώνα. Ξεκίνησε έστριψε 2ος στην πρώτη στροφή, κράτησε πολύ καλό ρυθμό, αλλά έχασε 2 θέσεις στους πρώτους γύρους. Συνέχισε στην τέταρτη θέση στον αγώνα και κάνοντας ένα μικρο λάθος στον τελευταίο γύρο του στοίχησε άλλη μια θέση, τερματίζοντας 5ος.

minimoto castrezzato 2017 01

Εντυπωσιακή η συνέχεια του Βασίλη στο 2ο αγώνα κατακτώντας ακόμη περισσότερους βαθμούς και ανεβαίνοντας συνεχώς στην κατάταξη του Ιταλικού πρωτάθληματος. Πολύ βελτιωμένος και δυναμικός, και με ακόμη περισσότερο κέφι, στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον, κάτι το οποίο εισπράξαμε και   από τις περισσότερες ομάδες του Ιταλικού πρωταθλήματος!!

Ανανεώνεται το ραντεβού του για τις 24-25 Ιουνίου στo Campo Di Carne για τον 3o γύρο του πρωταθλήματος.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές του Βασίλη, που ενισχύουν την πραγματοποιήση του ονείρου του!!!

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στην σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/VasilisPanteleakisMoto/

minimoto castrezzato 2017 02

CITYCOM S.300i F4 ABS με 4 χρόνια εγγύηση

CITYCOM S.300i F4 ABS με 4 χρόνια εγγύηση

Το καλύτερο δώρο το προσφέρει το δίκτυο της SYM.  4...

Η νέα BMW HP4 RACE

Η νέα BMW HP4 RACE

Με τη νέα HP4 RACE, η BMW Motorrad παρουσιάζει μία...

Paris-Casablanca με Peugeot  DJANGO

Paris-Casablanca με Peugeot DJANGO

Το 2016 η Peugeot Scooters τόλμησε ένα μοναδικό ταξίδι περιπέτειας...

Tα "Καρακωστάκια" στο Assen

Tα "Καρακωστάκια" στο Assen

Ο Νίκος και ο Δημήτρης έφτασαν την Πέμπτη στο βροχερό TT...

Powered by Jasper Roberts - Blog