Ο Βασίλης Παντελεάκης στο Top5 του Ιταλικού πρωταθλήματος!!!

Τέταρτος αγώνας για το ιταλικό πρωτάθλημα minimoto για τον Βασίλη Παντελεάκη. Ο Βασίλης, έδειξε μεγάλη βελτιώση κατάκτησε την 4η και την 7η θέση στους 2 αγώνες ανάμεσα σε 26 αναβάτες, και έτσι κατέκτησε την 5η θέση γενικής κατάταξης και άλλο ένα κύπελλο στην Ιταλία!

ci minimoto lascintilla 2017 38 

Σε μία καινούργια πίστα για το πρωτάθλημα Minimoto, πραγματοποιήθηκε ο 4ος αγώνας, στην La Scintilla, κοντά στην Ρώμη. Διπλό το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, καθώς πραγματοποιήθηκε αγώνας Κυπέλου 15-16/7, όπου ο Βασίλης κατέκτησε την 4η θέση και ο αγώνας του πρωταθλήματος στις 22-23/7.

Η Κυριακή ξεκίνησε με τα δύο χρονομετρημέμενα, με τον Βασίλη να κερδίζει την 5η θέση στην σχάρα εκκίνησης, παρά την κούραση του από το βαρύ του πρόγραμμα. Μία πτώση στα χρονομετρημένα του στέρησε την 3η θέση. Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 11:30 το πρωϊ, με τον Βασίλη να στρίβει 4ος την πρώτη στροφή, και οδηγώντας σταθερά στους 11 γύρους τερμάτισε στην 4η θέση Ακολούθησε διάλλειμμα και ξεκούραση μέχρι τις 16:00 και τον δεύτερο αγώνα. Στον δεύτερο αγώνα, η κούραση ήταν εμφανής, έστριψε 6ος στην πρώτη στροφή. Οδήγησε σταθερά, αλλά ένα λάθος του στοίχισε μία θέση και τερμάτισε 7ος. Άξιο αναφοράς, ότι η πίστα ήταν πολύ σφιχτή και με ελάχιστα σημεία για προσπεράσεις. Η 4η και 7η θέση του έδωσαν την 5η θέση γενικής κατάταξης και άλλο ένα κύπελο στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

ci minimoto lascintilla 2017 04

Εντυπωσιακή η άνοδος του Βασίλη στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Με τα αποτελέσματα του μετά τον 4ο αγώνα ανέβηκε στην 5η θέση στην γενική βαθμολογία, στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά!!!

Ανανεώνεται το ραντεβού του για τις 4-5-6 Αυγούστου στην Franciacorta για τον δεύτερο γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία Junior A. Δυστυχώς, δεν θα συμμετάσχει στον 1ο γύρο του Ευρωπαϊκού, στο Most της Τσεχίας, που πραγματοποιείται 29-30/7, ακολουθούμενος τις συστάσεις της Ιταλικής ομοσπονδίας για μεγάλη επικινδυνότητα της πίστας.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές του Βασίλη, που ενισχύουν την πραγματοποιήση του ονείρου του!!! 

ci minimoto lascintilla 2017 05

Με αγορά σκούτερ δώρο μαθήματα ασφαλούς οδήγησης

Με αγορά σκούτερ δώρο μαθήματα ασφαλούς οδήγησης

Η Piaggio Hellas, αναγνωρίζοντας τον ρόλο της δια βίου εκπαίδευσης...

Εντυπωσιάζει ο Βασίλης Παντελεάκης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Εντυπωσιάζει ο Βασίλης Παντελεάκης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ευρωπαικό Σαββατοκύριακο στο Autodromo di Franciacorta κοντα στο Μιλάνο, 5-6...

Ο Βασίλης Παντελεάκης στο Top5 του Ιταλικού πρωταθλήματος!!!

Ο Βασίλης Παντελεάκης στο Top5 του Ιταλικού πρωταθλήματος!!!

Τέταρτος αγώνας για το ιταλικό πρωτάθλημα minimoto για τον Βασίλη...

Νέο KYMCO PEOPLE GTi 125 CBS EURO-4

Νέο KYMCO PEOPLE GTi 125 CBS EURO-4

Η σειρά People GTi εμπλουτίζεται με ένα νέο μέλος που...

Powered by Jasper Roberts - Blog