VESPA MANHATTAN, νέο concept store

Η Piaggio Group Americas, θυγατρική του Ομίλου Piaggio, με έδρα τη Νέα Υόρκη, εγκαινίασε το νέο concept store του Ομίλου, το VESPA MANHATTAN.

 

Το νέο σημείο πώλησης Vespa Manhattan βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, στην οδό Grand Street 6, στο Lower Manhattan, ανάμεσα στην 6η λεωφόρο και Varick Street.

Το Vespa Manhattan αποτελεί την εφαρμογή της συνταγής ενός πραγματικά πρωτοποριακού σημείου πώλησης, απολύτως ευθυγραμμισμένου με την παγκόσμια στρατηγική και εμπειρία του Ομίλου σε ότι αφορά τα σημεία πώλησης που ξεδιπλώνονται στις κεντρικές αστικές περιοχές και στις μητροπόλεις όλου του κόσμου. Η παγκόσμια στρατηγική του Ομίλου εφαρμόστηκε με την υλοποίηση του concept MOTOPLEX και εγκαινιάστηκε πρόσφατα σε Μιλάνο, Σανγκάη και Πεκίνο.

Το Vespa Manhattan εγκαινιάστηκε στα πλαίσια των εορτασμών για τα 130 χρόνια του Ομίλου Piaggio που ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1884.

"Είμαστε χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε αυτό το μοναδικό προορισμό στην καρδιά της Νέας Υόρκης", δηλώνει ο Mario Di Maria, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Piaggio Group Americas Inc. "Το Vespa Manhattan είναι η εφαρμογή της στρατηγικής του Ομίλου σε ότι αφορά όχι μόνο την έκθεση και προσφορά οχημάτων αλλά και της σχέσης, το δίαυλο επικοινωνίας που δημιουργείται με πελάτες και πιθανούς αγοραστές. Δεν πρόκειται απλά για μια ακόμη έκθεση με σκούτερ Vespa και Piaggio και μοτοσυκλέτες Aprilia και Moto Guzzi, αλλά περισσότερο για την μεταφορά εμπειρίας ιταλικού στυλ, τεχνολογίας και ιστορικής κληρονομιάς στην κατασκευή δίτροχων με ταυτότητα προέλευσης 'made in Italy'".

Το νέο σημείο πώλησης αποτελεί την ναυαρχίδα σε ότι αφορά τα καταστήματα συνολικού εμβαδού πάνω από 2000 τετραγωνικά μέτρα. Παρουσιάζει όπως και τα άλλα σημεία πώλησης που ο Όμιλος εγκαινίασε πρόσφατα, αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως ένα πλαίσιο σε δύο επίπεδα, στυλ loft, με παράθυρα βιτρίνες καταστημάτων, ψηλή σοφίτα και 25 διαφορετικά μοντέλα μοτοσυκλετών και σκούτερ, εκτός από την ευρεία γκάμα αξεσουάρ και merchandising που αναπτύσσει ο Όμιλος Piaggio για τις μάρκες που αντιπροσωπεύει.

2

Εκτός από την πώληση, το Vespa Manhattan θα διαθέτει εξουσιοδοτημένο σημείο τεχνικής υποστήριξης για να προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες συντήρησης για μοτοσυκλέτες και σκούτερ, εγκατάσταση αξεσουάρ και customization οχημάτων.

Το Vespa Manhattan θα αποτελέσει ένα πραγματικά αυθεντικό «σπίτι» για τους λάτρεις των 2 τροχών.

«Η ναυαρχίδα των σημείων Πώλησης του Ομίλου, το VESPA MANHATTAN, είναι σχεδιασμένο ειδικά για να φιλοξενεί κάτω από την ίδια στέγη όλες τις μοναδικές μάρκες που αντιπροσωπεύει» δήλωσε ο Πρόεδρος του Vespa store Andrew Hadjiminas. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέραμε τις μυθικές αυτές μάρκες στην καρδιά της μεγαλύτερης πόλης του κόσμου. Και δεν είμαστε μόνο ενθουσιασμένοι επειδή εγκαινιάζουμε το Vespa Manhattan αλλά κυρίως επειδή αυτό δείχνει τη δέσμευση του Ομίλου για δραστηριοποίηση στην Αγορά της Βόρειας Αμερικής».

Ο Όμιλος Piaggio αποτελεί τον Ευρωπαίο ηγέτη στην κατηγορία 2 τροχών με συνολικό μερίδιο αγορά 14,6% το πρώτο εξάμηνο του 2015 και 24,8% στην κατηγορία σκούτερ (12 μονάδες μπροστά από τον δεύτερο ανταγωνιστή).

Το 2014 το Piaggio Group Americas κατέγραψε κέρδη 60,8 εκατομμύρια ευρώ και 16.200 πωλήσεις σε Βόρεια και Νότια Αμερική.

Το πρώτο εξάμηνο του 2015 το Piaggio Group Americas -Vespa και Piaggio brands - ένας από τους μοναδικούς παίκτες στην κατηγορία σκούτερ με μερίδιο αγοράς πάνω από 20%, κατέγραψε πωλήσεις αξίας 40,2 εκατομμυρίων ευρώ (8,4% περισσότερες σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2014).

Η BMW Motorrad προσφέρει για πρώτη φορά το σύστημα eCall για μοτοσικλέτες

Η BMW Motorrad προσφέρει για πρώτη φορά το σύστημα eCall...

Η ταχεία αποστολή βοήθειας στον τόπο ενός ατυχήματος ή σε...

H Kawasaki απορροφά τον Φ.Π.Α.

H Kawasaki απορροφά τον Φ.Π.Α.

Η αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ελλάδα, ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., σεβόμενη την...

Διήμερο Power-Day Μοτοσυκλετών στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Διήμερο Power-Day Μοτοσυκλετών στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το track-day.gr διοργανώνουν στις Σέρρες ένα...

Ο όμιλος Piaggio και το (RED) συνεργάζονται για την υποστήριξη της συγκέντρωσης χρηματοδότησης κατά του AIDS

Ο όμιλος Piaggio και το (RED) συνεργάζονται για την υποστήριξη...

Ο όμιλος Piaggio και το (RED) ανακοινώνουν την έναρξη μία...

Powered by Jasper Roberts - Blog