Η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM έτοιμη για το ΠΠΤ2016

Το ΠΠΤ2016 (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2016) ξεκινά την Κυριακή 17 Απριλίου στην πίστα της Τρίπολης και η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει για 4η χρονιά τη μεγάλη πρόκληση.

Η ομάδα συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία Formula Extreme με την Ducati Panigale  και οδηγό τον 9 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας Σάκη Συνιώρη. Χορηγοί της προσπάθειας είναι η ΕΚΟ, η SAP, η SIKKENS και η Ducati Financial Services. Τεχνικοί χορηγοί είναι η Dunlop, η Audi και η Rise.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα έγινε στην πίστα των Μεγάρων και η εξέλιξη και ρύθμιση της μοτοσυκλέτας συνεχίστηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομάδας, με τον οδηγό και τον Service Manager Μάκη Παπαδόπουλο να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πορεία.

Το Σάββατο στη διάρκεια των δοκιμών για τον αγώνα θα γίνει η παρουσίαση των νέων χρωμάτων της μοτοσυκλέτας για την εφετινή χρονιά, μια παρουσίαση που θα είναι διαθέσιμη στους Ducatisti και τους όλους τους φίλους των 2 τροχών, μέσω των κοινωνικών δικτύων της Ducati Hellas, στο Facebook, στο Twitter και το You Tube.

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Service Manager Ducati
“Οι δοκιμές της ομάδας πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς τελείωσαν με επιτυχία, αφού ρυθμίσαμε την Ducati Panigale στα μέτρα και τη θέση οδήγησης που ταιριάζει στον Σάκη. Στο θέμα του κινητήρα βρήκαμε τις παραμέτρους που θα βοηθήσουν τον οδηγό μας να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται τη μεγάλη ιπποδύναμη, ενώ στις αναρτήσεις κάναμε ένα ακόμη βήμα, μετά τις αρχικές δοκιμές μας. Θεωρώ ότι στην Τρίπολη θα παρουσιάσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο”.

ΣΑΚΗΣ ΣΥΝΙΩΡΗΣ
“Όσο περισσότερο οδηγώ την Panigale, τόσο πιο άνετα αισθάνομαι μαζί της και μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ρυθμίσεων και προετοιμασίας και με λίγη δουλειά ακόμη την Παρασκευή και το Σάββατο στις δοκιμές της Τρίπολης θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ιδιαίτερα αυξημένο συναγωνισμό της κατηγορίας μας για το 2016. Περιμένω και προσκαλώ τους φίλους των αγώνων να μας υποστηρίξουν με την παρουσία τους”.

IMG 0409

H KTM επιβραβεύει τους νέους στους αγώνες

H KTM επιβραβεύει τους νέους στους αγώνες

Δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη της στους αγώνες ταχύτητας η KTM...

Ξεκινούν οι αγώνες μοτοσικλέτας

Ξεκινούν οι αγώνες μοτοσικλέτας

Το χωμάτινο αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2017 ξεκινά στις 25-26...

Aπονομές για τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα AMOTOE

Aπονομές για τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα AMOTOE

Οι ετήσιες απονομές για τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα της αγωνιστικής χρονιάς...

Η BMW Motorrad πέτυχε έκτη συνεχή άνοδο πωλήσεων το 2016

Η BMW Motorrad πέτυχε έκτη συνεχή άνοδο πωλήσεων το 2016

Το 2016 σηματοδότησε νέο ρεκόρ πωλήσεων μοτοσικλετών και maxi scooters...

Powered by Jasper Roberts - Blog