Στην Κορυφή της Ικανοποίησης Πελατών: Το Opel ADAM Πρώτο στην J.D. Power

Στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης πελατών αυτοκινήτων που διεξάγεται στη Γερμανία κάθε χρόνο – J.D. Power Vehicle Dependability Study (VDS) – το μικρό Opel ADAM ήρθε πρώτο στην κατάταξη.

Το Opel Insignia κατέκτησε μία ισχυρή τέταρτη θέση στη μεσαία κατηγορία, ενώ το Opel Mokka πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία συμπαγών SUV. Η έρευνα J.D. Power αξιολογεί 24 κατασκευαστές αυτοκινήτων και 68 μοντέλα.

«Οι πελάτες μας και η ποιότητα των οχημάτων μας είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα» δήλωσε ο Jürgen Keller, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel στη Γερμανία. «Η εξαιρετική επίδοση της φετινής χρονιάς στην Αναφορά J.D. Power όχι μόνο μας γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά μας ενθαρρύνει να στοχεύουμε σε όλο και καλύτερα αποτελέσματα με κάθε νέο μοντέλο.»

Φέτος,  ρωτήθηκαν 15.453 άτομα online για το αυτοκίνητό τους στο πλαίσιο της έρευνας J.D. Power. Για να λάβουν μέρος, οι πελάτες πρέπει να έχουν οδηγήσει το όχημα για τουλάχιστον δύο χρόνια. Η έρευνα περιλαμβάνει ερωτήσεις για την  ποιότητα/αντοχή, εμφάνιση και λειτουργικό κόστος. Από τις αξιολογήσεις προκύπτει μία κατάταξη στην οποία αναδεικνύεται νικητής η μάρκα ή το μοντέλο με το μικρότερο αριθμό προβλημάτων.

Opel-Award-JD-Power-Keller-Iggena-302364

Δεύτερο βραβείο της βραδιάς: Auto-Test Winners 2016

Κατά τη διάρκεια της απονομής διακρίσεων J.D. Power, το Auto-Test – ο μεγαλύτερος οδηγός αγοράς αυτοκινήτου στην Ευρώπη – διοργάνωσε την τελετή βραβείων Auto-Test Winners 2016. Το Opel Insignia 1.6 CDTI απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία μεσαίων οχημάτων σαν νικητής στον τομέα ‘value-for-money’ (κατανάλωση μικτού κύκλου NEDC 4,1-3,8 lit / 100 km/109-99 g/km CO2). Το Auto-Test Winners και τα αποτελέσματα της έρευνας J.D. Power ανακοινώνονται μαζί από το 2008.

Opel-Award-JD-Power-Keller-Sprenger-302363

Βραβείο «Κατασκευαστή Ελαστικών της Χρονιάς 2017»  για την Continental

Βραβείο «Κατασκευαστή Ελαστικών της Χρονιάς 2017» για την Continental

Με το βραβείο του “Κατασκευαστή ελαστικών της Χρονιάς 2017” διακρίθηκε...

To Volkswagen Touran στην κορυφή των πωλήσεων MPV στην Ευρώπη το 2016

To Volkswagen Touran στην κορυφή των πωλήσεων MPV στην Ευρώπη...

Το Volkswagen Touran ήταν το 2016 το πιο επιτυχημένο MPV...

22ο Κυνήγι Θησαυρού στην Καλαμάτα από τη Nissan

22ο Κυνήγι Θησαυρού στην Καλαμάτα από τη Nissan

Περίπου 200 εργαζόμενοι με περισσότερα από 70 πληρώματα της Nissan–Νικ....

Δείτε τα μοντέλα FIAT και Αlfa Romeo στο AUTO FESTIVAL Θεσσαλονίκης

Δείτε τα μοντέλα FIAT και Αlfa Romeo στο AUTO FESTIVAL...

Η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ μέλος του εξουσιοδοτημένου  δικτύου διανομέων της...

Powered by Jasper Roberts - Blog