Το Mitsubishi ASX αυτοκίνητο του Αϊ-Βασίλη από το Ροβανιέμι

Ο Αϊ-Βασίλης από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας επέλεξε το Mitsubishi ASX για τις μετακινήσεις του στην Ελλάδα και στο Santa Claus Kingdom, το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που λειτουργεί στο M.E.C. Παιανίας.

 

Ο Αϊ-Βασίλης από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας κατά τη διάρκεια της σύντομης παρουσίας του στην Αθήνα θα έχει τη δυνατότητα να μετακινηθεί με ασφάλεια σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα και να χαρίσει δώρα, αγάπη και χαρά στους μικρούς φίλους του. Ταυτόχρονα στο Santa Claus Kingdom, στο μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Αθήνας, στο M.E.C. Παιανίας, ο Αϊ-Βασίλης κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονή του, υποδέχεται τα μικρά παιδιά, βγάζει μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες και μαθαίνει τι δώρα περιμένουν να τους φέρει τα Χριστούγεννα.

Επίσης τον Αϊ-Βασίλη και το αυτοκίνητο του, το Mitsubishi ASX θα μπορέσουν να δουν από κοντά και 20 οικογένειες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα του Facebook της Mitsubishi Motors GR με θέμα: «Άγιος Βασίλης έρχεται με Mitsubishi ASX».

Το ανανεωμένο ASX αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση στη δυναμική κατηγορία των μικρομεσαίων crossover προσφέροντας τώρα μία γκάμα δύο κινητήρων στα 1.600 κυβ. εκ. του γνωστού βενζινοκινητήρα της Mitsubishi Motors 1.600 cc MIVEC με 117Hp/6.000 rpm και του νέου πετρελαιοκινητήρα 1.600 cc.με 114Ηρ/3.600 rpm. Το ανανεωμένο ASX έχει δεχτεί και πλήθος αλλαγών στην εσωτερική σχεδίαση της καμπίνας των επιβατών με έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια των επιβατών.

Δυναμική πορεία για τη ŠKODA στην Ελληνική αγορά

Δυναμική πορεία για τη ŠKODA στην Ελληνική αγορά

Εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα στο πρώτο 4μηνο του 2017 για...

Very Important Fan by Renault (+video)

Very Important Fan by Renault (+video)

Στα πλαίσια της συνεργασίας της TEOREN MOTORS S.A. με το...

Golf Experience Week

Golf Experience Week

Η Kosmocar – Volkswagen, διοργανώνει το «Golf Experience Week» προσκαλώντας...

Δωρεάν Έλεγχος Κλιματισμού από τη Citroen!

Δωρεάν Έλεγχος Κλιματισμού από τη Citroen!

H Citroen παραμένει πιστή στις αρχές και στη φιλοσοφία της,...

Powered by Jasper Roberts - Blog