Το Mitsubishi ASX αυτοκίνητο του Αϊ-Βασίλη από το Ροβανιέμι

Ο Αϊ-Βασίλης από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας επέλεξε το Mitsubishi ASX για τις μετακινήσεις του στην Ελλάδα και στο Santa Claus Kingdom, το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που λειτουργεί στο M.E.C. Παιανίας.

 

Ο Αϊ-Βασίλης από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας κατά τη διάρκεια της σύντομης παρουσίας του στην Αθήνα θα έχει τη δυνατότητα να μετακινηθεί με ασφάλεια σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα και να χαρίσει δώρα, αγάπη και χαρά στους μικρούς φίλους του. Ταυτόχρονα στο Santa Claus Kingdom, στο μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Αθήνας, στο M.E.C. Παιανίας, ο Αϊ-Βασίλης κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονή του, υποδέχεται τα μικρά παιδιά, βγάζει μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες και μαθαίνει τι δώρα περιμένουν να τους φέρει τα Χριστούγεννα.

Επίσης τον Αϊ-Βασίλη και το αυτοκίνητο του, το Mitsubishi ASX θα μπορέσουν να δουν από κοντά και 20 οικογένειες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα του Facebook της Mitsubishi Motors GR με θέμα: «Άγιος Βασίλης έρχεται με Mitsubishi ASX».

Το ανανεωμένο ASX αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση στη δυναμική κατηγορία των μικρομεσαίων crossover προσφέροντας τώρα μία γκάμα δύο κινητήρων στα 1.600 κυβ. εκ. του γνωστού βενζινοκινητήρα της Mitsubishi Motors 1.600 cc MIVEC με 117Hp/6.000 rpm και του νέου πετρελαιοκινητήρα 1.600 cc.με 114Ηρ/3.600 rpm. Το ανανεωμένο ASX έχει δεχτεί και πλήθος αλλαγών στην εσωτερική σχεδίαση της καμπίνας των επιβατών με έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια των επιβατών.

Marine Diesel Schutz  της LIQUI MOLY ένα πραγματικό χημικό πολυεργαλείο για ντιζελοκινητήρες

Marine Diesel Schutz της LIQUI MOLY ένα πραγματικό χημικό πολυεργαλείο...

Κάτι καλό μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο. Αυτό ακριβώς είχαν...

Στον “αέρα” το website www.lassatyres.gr  των ελαστικών LASSA !

Στον “αέρα” το website www.lassatyres.gr των ελαστικών LASSA !

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε, εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών LASSA...

Σαμποτάζ στο Εργοστάσιο Mega Car Plant της Ford στη Βαλένθια

Σαμποτάζ στο Εργοστάσιο Mega Car Plant της Ford στη Βαλένθια

Ο Xabier Garciandia, έχει ως αποστολή κυριολεκτικά να ‘σαμποτάρει’ ένα...

H Honda απέσπασε δύο βραβεία στο θεσμό  Women’s World Car of the Year

H Honda απέσπασε δύο βραβεία στο θεσμό Women’s World Car...

Η Honda φαίνεται να έχει επιτυχία μεταξύ των εκπροσώπων του...

Powered by Jasper Roberts - Blog