Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του Fiat 500 Riva

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Fiat 500 Riva, το ξεχωριστό ιταλικό μοντέλο που συνδυάζει και ενσωματώνει την υψηλή αισθητική της FIAT και τη ραφιναρισμένη ιταλική φινέτσα της RIVA.

Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του Fiat 500 Riva

Επίσης: Το ανανεωμένο Fiat Panda διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, του Exclusive Private Viewing Event της ΕΚΚΑ YACHTS στη Μαρίνα Βουλιαγμένης. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αλλά και να περιηγηθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της ΕΚΚΑ YACHTS, σε τέσσερα μοναδικά σκάφη, FERRETI 960, PERSHING 92, RIVA 88 Domino Super και RIVA 63 VIRTUS, που βρέθηκαν μαζί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Εκτός από ιδιαίτερα αυτά σκάφη που εντυπωσίασαν με την κομψότητα, την αρτιότητα της αισθητικής, την πολυτέλεια και το υψηλό επίπεδο επιδόσεών τους, το ελληνικό κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει από κοντά και το ξεχωριστό Fiat 500 Riva.

Το νέο Fiat 500 Riva διατίθεται ήδη στην Ελλάδα στις εκδόσεις βενζίνης 1,269 HP και 0,9 85hp, καθώς και στην έκδοση πετρελαίου με τον κινητήρα 1,3 MTJ 95 HP.Το πολυτελές μοντέλο ξεχωρίζει για τη μοναδική εμφάνιση και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειές του, που έχουν διαμορφωθεί σε συνεργασία με τη Riva, μια θρυλική μάρκα στον ναυτικό κόσμο, συνώνυμη της ιταλικής κομψότητας. Το ξεχωριστό στυλ εκφράζεται μέσα από το τις ξύλινες επενδύσεις από μαόνι στο ταμπλό και στον επιλογέα ταχυτήτων. Πλέον τα εξαιρετικά αυτά υλικά των σκαφών Riva που αποτελούν και προνόμιο των πολυτελών αυτοκινήτων, βρίσκουν νέα ερμηνεία στο 500Riva.

Το εμβληματικό Fiat δένει απόλυτα με τη διαχρονική γοητεία της Riva, και το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει το στυλ και τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και των δύο εταιρειών. Δύο απόλυτοι θρύλοι στον κόσμο των αυτοκινήτων και των σκαφών συναντιούνται για να δημιουργήσουν ένα νέο «αντικείμενο» πόθου, το οποίο συμβολίζει την απαράμιλλη ιταλική ομορφιά.

Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του Fiat 500 Riva2

 Volkswagen up με 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα TSI

Volkswagen up με 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα TSI

Για πρώτη φορά, η Volkswagen τοποθετεί έναν 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα...

Marine Diesel Schutz  της LIQUI MOLY ένα πραγματικό χημικό πολυεργαλείο για ντιζελοκινητήρες

Marine Diesel Schutz της LIQUI MOLY ένα πραγματικό χημικό πολυεργαλείο...

Κάτι καλό μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο. Αυτό ακριβώς είχαν...

Στον “αέρα” το website www.lassatyres.gr  των ελαστικών LASSA !

Στον “αέρα” το website www.lassatyres.gr των ελαστικών LASSA !

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε, εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών LASSA...

Σαμποτάζ στο Εργοστάσιο Mega Car Plant της Ford στη Βαλένθια

Σαμποτάζ στο Εργοστάσιο Mega Car Plant της Ford στη Βαλένθια

Ο Xabier Garciandia, έχει ως αποστολή κυριολεκτικά να ‘σαμποτάρει’ ένα...

Powered by Jasper Roberts - Blog