Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του Fiat 500 Riva

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο Fiat 500 Riva, το ξεχωριστό ιταλικό μοντέλο που συνδυάζει και ενσωματώνει την υψηλή αισθητική της FIAT και τη ραφιναρισμένη ιταλική φινέτσα της RIVA.

Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του Fiat 500 Riva

Επίσης: Το ανανεωμένο Fiat Panda διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, του Exclusive Private Viewing Event της ΕΚΚΑ YACHTS στη Μαρίνα Βουλιαγμένης. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αλλά και να περιηγηθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της ΕΚΚΑ YACHTS, σε τέσσερα μοναδικά σκάφη, FERRETI 960, PERSHING 92, RIVA 88 Domino Super και RIVA 63 VIRTUS, που βρέθηκαν μαζί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Εκτός από ιδιαίτερα αυτά σκάφη που εντυπωσίασαν με την κομψότητα, την αρτιότητα της αισθητικής, την πολυτέλεια και το υψηλό επίπεδο επιδόσεών τους, το ελληνικό κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει από κοντά και το ξεχωριστό Fiat 500 Riva.

Το νέο Fiat 500 Riva διατίθεται ήδη στην Ελλάδα στις εκδόσεις βενζίνης 1,269 HP και 0,9 85hp, καθώς και στην έκδοση πετρελαίου με τον κινητήρα 1,3 MTJ 95 HP.Το πολυτελές μοντέλο ξεχωρίζει για τη μοναδική εμφάνιση και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειές του, που έχουν διαμορφωθεί σε συνεργασία με τη Riva, μια θρυλική μάρκα στον ναυτικό κόσμο, συνώνυμη της ιταλικής κομψότητας. Το ξεχωριστό στυλ εκφράζεται μέσα από το τις ξύλινες επενδύσεις από μαόνι στο ταμπλό και στον επιλογέα ταχυτήτων. Πλέον τα εξαιρετικά αυτά υλικά των σκαφών Riva που αποτελούν και προνόμιο των πολυτελών αυτοκινήτων, βρίσκουν νέα ερμηνεία στο 500Riva.

Το εμβληματικό Fiat δένει απόλυτα με τη διαχρονική γοητεία της Riva, και το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει το στυλ και τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και των δύο εταιρειών. Δύο απόλυτοι θρύλοι στον κόσμο των αυτοκινήτων και των σκαφών συναντιούνται για να δημιουργήσουν ένα νέο «αντικείμενο» πόθου, το οποίο συμβολίζει την απαράμιλλη ιταλική ομορφιά.

Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του Fiat 500 Riva2

Ξενοιασιά από την Peugeot για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Ξενοιασιά από την Peugeot για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Οι αυξημένες ανάγκες μετακίνησης λόγω καλοκαιρινών διακοπών, σε συνδυασμό με...

Ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τη Fiat στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2017

Ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τη Fiat στην Ελλάδα το πρώτο...

Το 2017 ξεκίνησε ως μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τον...

Καλοκαιρινό event απο το Skodaclub Peloponnhsou

Καλοκαιρινό event απο το Skodaclub Peloponnhsou

Το καλοκαιρινό event του Skodaclub Peloponnhsou , για όσους δεν έχουν την...

Στο Ducato το βραβείο “Fleet Van of the Year 2017”

Στο Ducato το βραβείο “Fleet Van of the Year 2017”

Στο Fiat Ducato απονεμήθηκε το βραβείο “Fleet Van of the...

Powered by Jasper Roberts - Blog