Νέα Τηλεοπτική Διαφήμιση Citroen C3 – από 10.730€ με όφελος απόσυρσης!

Η Citroen με το νέο τηλεοπτικό σποτ που αφορά στο νέο Citroen C3 εστιάζει στις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές των νέων Euro 6 κινητήρων, προβάλλοντας την αρχική τιμή του 1.2 PureTech κινητήρα βενζίνης συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της απόσυρσης.

 

Το νέο διαφημιστικό σποτ εστιάζει στη μεγάλη οικονομία καυσίμου που εξασφαλίζουν στο Citroën C3 τόσο οι βραβευμένοι σύγχρονοι Euro 6 κινητήρες βενζίνης της οικογένειας PureTech (κινητήρας της χρονιάς στην κατηγορία του), όσο και οι νέοι κινητήρες πετρελαίου BlueHDi. Οι εκπομπές ρύπων για τους κινητήρες πετρελαίου BlueHDi κυμαίνονται από 87 έως 90 CO2, που σημαίνει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. To Citroën C3 διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη. Οι υπερσύγχρονοι κινητήρες τελευταίας γενιάς συνδυάζουν ιδανικά τη δυναμική οδήγηση με σημαντικά οφέλη στην οικονομία, χάρη στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου.

Το λανσάρισμα των κινητήρων Euro 6 βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi, αποτελούν μια ακόμη απόδειξη της περιβαλλοντικής συνείδησης της μάρκας και της φιλοσοφίας “Créative Technologie”, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής, κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπών ρύπων.

Παράλληλα μέσω του διαφημιστικού προβάλλονται οι εκδόσεις που εφοδιάζονται με στάνταρ εργοστασιακό σύστημα πολυμέσων και Navigation.

Η Citroen συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της το όφελος της απόσυρσης, σε ολόκληρη τη γκάμα της, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση ενός Citroen! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο εμπόρων της Citroen!

Η Volkswagen σας επιβραβεύει!

Η Volkswagen σας επιβραβεύει!

Η Kosmocar - Volkswagenσυνεχίζει το προνομιακό πρόγραμμα πιστότητας για αυτοκίνητα...

Διοικητικές αλλαγές στην TEOREN MOTORS

Διοικητικές αλλαγές στην TEOREN MOTORS

Αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο πραγματοποιήθηκαν στην Teoren Motors Α.Ε. Από...

Teoren Motors: Προσφορές Οκτωβρίου

Teoren Motors: Προσφορές Οκτωβρίου

Η Teoren Motors A.E. για τον Οκτώβριο προσφέρει επιλεγμένα επιβατικά...

Η SEAT στην Ισπανία επενδύει 3 εκ. ευρώ σε ένα καινοτόμο Κέντρο Υγείας για τους εργαζόμενους

Η SEAT στην Ισπανία επενδύει 3 εκ. ευρώ σε ένα...

Η SEAT βάζει τον πρώτο λίθο του νέου Κέντρου Υγείας...

Powered by Jasper Roberts - Blog