Νέα Τηλεοπτική Διαφήμιση Citroen C3 – από 10.730€ με όφελος απόσυρσης!

Η Citroen με το νέο τηλεοπτικό σποτ που αφορά στο νέο Citroen C3 εστιάζει στις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές των νέων Euro 6 κινητήρων, προβάλλοντας την αρχική τιμή του 1.2 PureTech κινητήρα βενζίνης συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της απόσυρσης.

 

Το νέο διαφημιστικό σποτ εστιάζει στη μεγάλη οικονομία καυσίμου που εξασφαλίζουν στο Citroën C3 τόσο οι βραβευμένοι σύγχρονοι Euro 6 κινητήρες βενζίνης της οικογένειας PureTech (κινητήρας της χρονιάς στην κατηγορία του), όσο και οι νέοι κινητήρες πετρελαίου BlueHDi. Οι εκπομπές ρύπων για τους κινητήρες πετρελαίου BlueHDi κυμαίνονται από 87 έως 90 CO2, που σημαίνει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. To Citroën C3 διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου ικανή να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη. Οι υπερσύγχρονοι κινητήρες τελευταίας γενιάς συνδυάζουν ιδανικά τη δυναμική οδήγηση με σημαντικά οφέλη στην οικονομία, χάρη στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου.

Το λανσάρισμα των κινητήρων Euro 6 βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi, αποτελούν μια ακόμη απόδειξη της περιβαλλοντικής συνείδησης της μάρκας και της φιλοσοφίας “Créative Technologie”, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής, κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπών ρύπων.

Παράλληλα μέσω του διαφημιστικού προβάλλονται οι εκδόσεις που εφοδιάζονται με στάνταρ εργοστασιακό σύστημα πολυμέσων και Navigation.

Η Citroen συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της το όφελος της απόσυρσης, σε ολόκληρη τη γκάμα της, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση ενός Citroen! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο εμπόρων της Citroen!

To Volkswagen Touran στην κορυφή των πωλήσεων MPV στην Ευρώπη το 2016

To Volkswagen Touran στην κορυφή των πωλήσεων MPV στην Ευρώπη...

Το Volkswagen Touran ήταν το 2016 το πιο επιτυχημένο MPV...

Teoren Motors: Προσφορές Οκτωβρίου

Teoren Motors: Προσφορές Οκτωβρίου

Η Teoren Motors A.E. για τον Οκτώβριο προσφέρει επιλεγμένα επιβατικά...

Η Hyundai Motor 35η ισχυρότερη μάρκα στον κόσμο

Η Hyundai Motor 35η ισχυρότερη μάρκα στον κόσμο

Η Hyundai Motor είναι 35η ισχυρότερη μάρκα στον κόσμο, σύμφωνα...

H Honda απέσπασε δύο βραβεία στο θεσμό  Women’s World Car of the Year

H Honda απέσπασε δύο βραβεία στο θεσμό Women’s World Car...

Η Honda φαίνεται να έχει επιτυχία μεταξύ των εκπροσώπων του...

Powered by Jasper Roberts - Blog