Η Honda αναδείχθηκε η πιο αξιόπιστη κατασκευάστρια αυτοκινήτων σε έρευνα

Η Honda αναδείχτηκε η πιο αξιόπιστη κατασκευάστρια αυτοκινήτων σε έρευνα που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Καταναλωτών & Χρηστών (OCU)

Το Honda Jazz είχε τις λιγότερες επισκέψεις σε συνεργείο, ενώ τα Civic, CR-V και Insight κατατάχθηκαν επίσης σε πολύ καλές θέσεις
Ρωτήθηκαν πάνω από 30.000 Ευρωπαίοι οδηγοί για 178 διαφορετικά μοντέλα
Η έρευνα επικεντρώθηκε στην αξιοπιστία και τις εμπειρίες των Ευρωπαίων οδηγών

Έρευνα που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Καταναλωτών & Χρηστών (OCU), με τη συμμετοχή 30.000 και πλέον Ευρωπαίων οδηγών και θέμα την αξιοπιστία 178 διαφορετικών μοντέλων αποκάλυψε ότι οι πελάτες θεωρούν τη Honda την πιο αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτων.
Η Honda επικράτησε συνολικά στην πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό αξιοπιστίας 93/100. Επιπλέον το 79% των ερωτηθέντων της έρευνας δήλωσε πρόθυμο να συστήσει ένα μοντέλο μάρκας Honda. Το Honda Jazz ήρθε πρώτο στον τομέα της αξιοπιστίας στην κατηγορία SUV. Άλλα μοντέλα Honda πέτυχαν επίσης υψηλά σκορ με τα Civic, CR-V και Insight να κατατάσσονται ανάμεσα στα 10 από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Η τιμή, η κατανάλωση, η πρακτικότητα και η αξιοπιστία είναι βασικά κριτήρια στην απόφαση αγοράς ενός αυτοκινήτου. Η έρευνα OCU εστίασε στην αξιοπιστία υποβάλλοντας στους ιδιοκτήτες οχημάτων ένα ερωτηματολόγιο σχετικό με τη συχνότητα και τα είδη των βλαβών που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν την περασμένη χρονιά. Από αυτά τα στοιχεία προέκυψε ένας δείκτης αξιοπιστίας βάσει του οποίου συγκρίνεται η πιθανότητα μιας βλάβης μεταξύ διαφορετικών μαρκών κα μοντέλων της αγοράς.

«Η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι συνώνυμα της μάρκας Honda,» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Honda Motor Europe, Philip Ross. «Τα αποτελέσματα της έρευνας υπογραμμίζουν τη σημασία των δεσμεύσεων ποιότητας της Honda προς τους πελάτες της. Είναι σημαντικό για τη Honda να διασφαλίζει στους πελάτες αφενός τη χαρά της ιδιοκτησίας ενός Honda, αφετέρου μία ξέγνοιαστη οδηγική εμπειρία γνωρίζοντας ότι τα αυτοκίνητά τους έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν βλάβες.»

Νέο ειδικό λάδι για τα καινούργια μοντέλα της Ford από την LIQUI MOLY

Νέο ειδικό λάδι για τα καινούργια μοντέλα της Ford από...

Η εξέλιξη των κινητήρων θέτει διαρκώς υψηλότερες απαιτήσεις σε σχέση...

Έξι νίκες για τη ŠKODA στο θεσμό “2017 Best Cars” του Βρετανικού Περιοδικού “What Car?”

Έξι νίκες για τη ŠKODA στο θεσμό “2017 Best Cars”...

Με επιτυχίες ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη ŠKODA: Στο...

Marine Diesel Schutz  της LIQUI MOLY ένα πραγματικό χημικό πολυεργαλείο για ντιζελοκινητήρες

Marine Diesel Schutz της LIQUI MOLY ένα πραγματικό χημικό πολυεργαλείο...

Κάτι καλό μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο. Αυτό ακριβώς είχαν...

Στον “αέρα” το website www.lassatyres.gr  των ελαστικών LASSA !

Στον “αέρα” το website www.lassatyres.gr των ελαστικών LASSA !

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε, εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών LASSA...

Powered by Jasper Roberts - Blog