20 χρόνια προσφοράς πρακτικών λύσεων από τη Nissan

Είναι γνωστό, ότι πολλά από τα προηγμένα συστήματα της Nissan για την υποστήριξη του οδηγού, είναι διαθέσιμα πλέον σε πολλά από τα μοντέλα της.

Η ανάπτυξη αυτών των λύσεων υψηλής τεχνολογίας εξελίσσεται με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας απόκτησης ενός Nissan, χωρίς όμως οι μηχανικοί της φίρμας να ξεχνούν ότι ακόμα και μια απλή πρακτική εφαρμογή, μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική. Με γνώμονα τα παραπάνω, η Nissan έχει διανύσει 20 χρόνια από τότε που λάνσαρε ένα από τα πιο εμβληματικά gadget στα μοντέλα της – το άγκιστρο στο ταμπλό.

Το άγκιστρο στο ταμπλό εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Nissan Almera τον Μάρτιο του 1996, ως ένας πρακτικός τρόπος συγκράτησης τσαντών για ψώνια, σε όρθια θέση. Η συγκεκριμένη πρακτική λύση χαρακτηρίστηκε τότε από τον ειδικό Τύπο, ως ο τέλειος τρόπος για να κρατηθούν τα τρόφιμα και τα υγρά σε σωστή θέση, προκειμένου να μην χυθούν στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

Σήμερα, η παραλλαγή αυτή της πρακτικής λύσης αποτελεί ένα μοναδικό χαρακτηριστικό και για πολλά από τα μοντέλα της Nissan. Συγκεκριμένα, η Nissan έχει ενσωματώσει στον χώρο αποσκευών των Qashqai, X-Trail και Note το Flexi-Board, ένα έξυπνο διαχωριστικό που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τους, να τον διαμορφώνουν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Επιλέγοντας την επιθυμητή διάταξη, τα πράγματα στον χώρο των αποσκευών στηρίζονται σωστά κατά την μεταφορά, ενώ όταν δεν είναι απαραίτητο, το Flexi-Board αποθηκεύεται έξυπνα, καθώς εφάπτεται στο δάπεδο του χώρου των αποσκευών.

Εξίσου ευρηματικοί αποδείχθηκαν οι μηχανικοί της Nissan και στην περίπτωση του νέου pick-up NP300 NAVARA. Για παράδειγμα, το νέο μοντέλο διαθέτει μια πρίζα 12 volt στο επάνω μέρος του ταμπλό, αποτελώντας ιδανικό σημείο για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δική τους φορητή συσκευή δορυφορικής πλοήγησης, πάνω στο παρμπρίζ.

144009 1 5

Μια μέρα στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Μια μέρα στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για τα παιδιά των...

Μια μέρα στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου οργάνωσαν οι εργαζόμενοι της...

Δυναμική πορεία για τη ŠKODA στην Ελληνική αγορά

Δυναμική πορεία για τη ŠKODA στην Ελληνική αγορά

Εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα στο πρώτο 4μηνο του 2017 για...

Very Important Fan by Renault (+video)

Very Important Fan by Renault (+video)

Στα πλαίσια της συνεργασίας της TEOREN MOTORS S.A. με το...

Golf Experience Week

Golf Experience Week

Η Kosmocar – Volkswagen, διοργανώνει το «Golf Experience Week» προσκαλώντας...

Powered by Jasper Roberts - Blog