Η Γιαννίρης ΑΕ δυναμικά στην Auto Festival 2016 με Peugeot, Citroen, Jeep και DS

Το Auto Festival 2016 είναι μια μοναδική διαδραστική έκθεση αυτοκινήτου όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα, τις διαθέσιμες εκδόσεις τους, τις προσφορές και τέλος να πραγματοποιήσουν test drive, σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή.

Η Γιαννίρης ΑΕ σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη θα δώσει για ακόμη μια φορά δυναμικό παρών σε ένα μεγάλο Event στο χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα.Από την Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 17 Απριλίου προσκαλούμε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου να έρθουν στο Περίπτερο 17 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, να γνωρίσουν από κοντά όλη τη γκάμα των μοντέλων μας. Ειδικότερα:

208 ΔΤ

PEUGEOT

Η Peugeot πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά, θα βρεθεί στo Auto Festival 2016 με εφόδια, όχι μόνο με την εκρηκτική αύξηση του όγκου των πωλήσεων της, αλλά και με αιχμή του δόρατος το νέο Peugeot 208 best seller της μάρκας με τους ολοκαίνουριους βραβευμένους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6 βενζίνης Pure Tech και diesel Blue HDI #best in class.

Citroen Γιαννίρης ΔΤ

CITROËN

H νέα “πολύχρωμη” καμπάνια της Citroën ενδυναμώνει το “Feel Good, Be Different” προφίλ της και παρουσιάζει τα νέα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της, με καινοτομίες που βασίζονται σε μία κοινή αρχή: την ενέργεια και τη φρεσκάδα. Με πλήρη γκάμα μοντέλων η Citroën είναι διαφορετική και είναι εδώ!

dawn of justice ΔΤ

Jeep®

To νέο Jeep Renegade Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016 δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τόσο μεγάλο Event. Τόσο με την νέα έκδοση Renegade Dawn of Justice, γνωστή στους σινεφίλ ως το αυτοκίνητο του Bruce Wayne στην ταινία Batman Vs Superman, όσο και με τις κλασσικές εκδόσεις Trailhawk και Limited, το περίπτερο της Jeep® είναι βέβαιο πως θα κλέψει τις εντυπώσεις.

DS ΔΤ

DS

Πρεμιέρα για την DS στην Β. Ελλάδα που για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί με πλήρη γκάμα σε ένα δικό της περίπτερο. Συμβολίζοντας την πολυτέλεια και την επιστροφή της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην υψηλή κατηγορία, δηλώνει ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες της και τις αξίες της τόλμης και της υπεροχής. O premium χαρακτήρας της φίρμας, αλλά και το πνεύμα της Avant-Garde είναι οι πρώτες σκέψεις που έρχονται στο μυαλό όταν αντικρίσεις ένα DS.

Νέο πρόγραμμα BMW Leasing 114d

Νέο πρόγραμμα BMW Leasing 114d

Τώρα, η κορυφαία ποιότητα BMW γίνεται εταιρικό προνόμιο, καθώς η...

Economy Service Citroen - Μόνο με 125€!

Economy Service Citroen - Μόνο με 125€!

Η Citroen συνεχίζει τις ενέργειες After Sales για την αύξηση...

Νέα βραβεία υψηλής γαστρονομίας με την υποστήριξη της Volvo

Νέα βραβεία υψηλής γαστρονομίας με την υποστήριξη της Volvo

Η Volvo Car Hellas είναι χορηγός μίας νέας σειράς βραβείων...

Powered by Jasper Roberts - Blog