Εντυπωσιακή η παρουσία της Γιαννίρης ΑΕ στο Auto Festival 2016

Η Γιαννίρης ΑΕ σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, για ακόμη μια φορά πρωταγωνίστησε σε ένα μεγάλο event στο χώρο του Αυτοκινήτου.

Ο λόγος για το Autofestival 2016 που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διάστημα 14-17 Απριλίου στους χώρους της ΔΕΘ, με 18.000 και πλέον επισκέπτες, ξεπέρασε τις προσδοκίες και έθεσε τα θεμέλια για ένα ακόμη μεγαλύτερο event το 2017.
Η Γιαννίρης ΑΕ ήταν εκεί όχι μόνο με μια εντυπωσιακή παρουσία με 4 διαφορετικά περίπτερα, Peugeot, DS, Jeep και Citroën, αλλά και παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα της από κάθε ένα brand ξεχωριστά.
Τα premium και επιβλητικά DS όπως ήταν φυσικό τράβηξαν την προσοχή πλήθους επισκεπτών, καθώς ήταν η πρώτη φορά που η φίρμα παρουσιάστηκε με πλήρη γκάμα σε ένα δικό της περίπτερο.

Jeep

Την παράσταση βέβαια έκλεψε το περίπτερο της Jeep® με το σκληροτράχηλο και λασπωμένο Jeep® Renegade Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016 έκδοση Trailhawk, πάνω σε κορμούς δέντρων και πέτρες θυμίζοντας για ακόμη μια φορά σε όλους το παλιό σλόγκαν της φίρμας Jeep®. There’s only one.
H Peugeot, παρούσα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της αυτοκίνησης, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου. Με δεκάδες διελεύσεις επισκεπτών από το περίπτερό της, αλλά και με πλειάδα κόσμου που έκανε Test Drive το νέο Peugeot 208, best seller της φίρμας, στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στους χώρους της ΔΕΘ, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η αλματώδης αύξηση του όγκου των πωλήσεών της είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Citroen

H Citroën είναι διαφορετική και είναι εδώ! Η παρουσία της Citroën στo Αutofestival 2016 με πλειάδα επισκεπτών στο περίπτερό της, ήταν για ακόμη μια φορά απολύτως επιτυχημένη. Βασικό πλεονέκτημα των αυτοκινήτων Citroën απέναντι στον ανταγωνισμό αποτελεί η σχέση αξίας-τιμής τους, χάρη στην πολύ ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική. Η σύγχρονη σχεδίαση, η αναβαθμισμένη ποιότητα και η γενική βελτίωσή του σε όλους τους τομείς, δημιουργούν ένα άκρως ανταγωνιστικό αυτοκίνητο.

Η Volkswagen σας επιβραβεύει!

Η Volkswagen σας επιβραβεύει!

Η Kosmocar - Volkswagenσυνεχίζει το προνομιακό πρόγραμμα πιστότητας για αυτοκίνητα...

Διοικητικές αλλαγές στην TEOREN MOTORS

Διοικητικές αλλαγές στην TEOREN MOTORS

Αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο πραγματοποιήθηκαν στην Teoren Motors Α.Ε. Από...

Teoren Motors: Προσφορές Οκτωβρίου

Teoren Motors: Προσφορές Οκτωβρίου

Η Teoren Motors A.E. για τον Οκτώβριο προσφέρει επιλεγμένα επιβατικά...

Η SEAT στην Ισπανία επενδύει 3 εκ. ευρώ σε ένα καινοτόμο Κέντρο Υγείας για τους εργαζόμενους

Η SEAT στην Ισπανία επενδύει 3 εκ. ευρώ σε ένα...

Η SEAT βάζει τον πρώτο λίθο του νέου Κέντρου Υγείας...

Powered by Jasper Roberts - Blog