10 Γενιές Opel Caravan & Sports Tourer: Περισσότερες από 24 εκατ. πωλήσεις

Οι πωλήσεις 24 εκατομμυρίων και πλέον Opel Kadett και Opel Astra σηματοδοτούν έναν εντυπωσιακό αριθμό και παράλληλα ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα.

Στοιχίζοντας το ένα αυτοκίνητο πίσω από το άλλο, όλα τα συμπαγή μοντέλα Opel που έχουν κατασκευαστεί μέχρι τώρα θα ξεπερνούσαν τη μαγική ένδειξη των 100.000 km και θα δημιουργούσαν μία σειρά αυτοκινήτων που θα μπορούσαν να κυκλώσουν τον ισημερινό δυόμιση φορές. Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα συμπαγή αυτοκίνητα της Opel έχουν καταφέρει να κάνουν τη μετακίνηση προσιτή σε νέες κοινωνικές τάξεις και, αφού η ατομική μετακίνηση έγινε μέρος της καθημερινότητάς τους, οι τελευταίες γενιές έκαναν προσιτές τις τεχνολογίες και καινοτομίες από υψηλότερες κατηγορίες όπως εξαιρετικές τεχνολογίες φωτισμού, AFL+ στο Astra J και IntelliLux LED® στο νέο Astra.

Opel-Kadett-A-Caravan-301027

Τώρα, η Opel ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του bestseller της – συνεχίζοντας την ιδέα του ‘εκδημοκρατισμού’ καινοτομιών από ανώτερες κατηγορίες και συνδυάζοντάς τις με μία εκφραστική, δυναμική σχεδίαση. Το Astra Sports Tourer βασίζεται σε μία νέα αρχιτεκτονική ελαφρού βάρους, χρησιμοποιεί αποκλειστικά κινητήρες τελευταίας γενιάς και προσφέρει χαρακτηριστικά από ανώτερες κατηγορίες. Η απέριττη σχεδίαση κάνει το Astra Sports Tourer πιο αθλητικό από ποτέ. Με λίγα λόγια, το νέο Astra συνδυάζει απόδοση με κομψότητα και επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των συμπαγών μοντέλων με κορυφαίες καινοτομίες. Με τέτοια προσόντα, εύκολα κατέκτησε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού “Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2016” το Μάρτιο.

Opel-Kadett-D-Caravan-12460

Όλα ξεκίνησαν με το Kadett A Caravan το 1963. Η Opel παρουσίασε το πρώτο συμπαγές station wagon και γρήγορα έγινε ηγέτης της αγοράς σε αυτή την κατηγορία. Από τότε και μετά, ένα αυτοκίνητο με την πρακτικότητα ενός van περιλαμβανόταν σε κάθε νέας γενιάς Kadett και Astra generation. Το Astra H (2004-2010) ήταν το τελευταίο συμπαγές station wagon της Opel που έφερε το όνομα Caravan. Εν τω μεταξύ, τα station wagons είχαν μεταμορφωθεί από ακούραστα μοντέλα σε σύγχρονα μέσα lifestyle.

PEUGEOT Traveller: Για πολυτελείς και άνετες μετακινήσεις!

PEUGEOT Traveller: Για πολυτελείς και άνετες μετακινήσεις!

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στο περσινό σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης,...

 Vito Tourer Dark Edition για την Ελληνική αγορά

Vito Tourer Dark Edition για την Ελληνική αγορά

Η Dark Edition είναι μία νέα αναβαθμισμένη έκδοση ειδικά σχεδιασμένη...

Οι νέες BMW Σειρά 2 Coupe και Cabrio

Οι νέες BMW Σειρά 2 Coupe και Cabrio

H BMW Σειρά 2 Coupe και η BMW Σειρά 2...

Fiat 500 Mirror: νέα ειδική έκδοση

Fiat 500 Mirror: νέα ειδική έκδοση

Το Fiat 500 Mirror είναι η νέα έκδοση που απευθύνεται...

Powered by Jasper Roberts - Blog