Έκθεση Electromobility στο Helexpo Maroussi από 3 έως 5 Απριλίου!

Κοινοποίησε το άρθρο

Η πρώτη έκθεση και διαδραστικό Διεθνές Συνέδριο ELECTROMOBILITY έρχεται με προορισμό το αύριο!

Η μεγαλύτερη διοργάνωση ηλεκτροκίνησης σε περιμένει στον χώρο του Helexpo στο Μαρούσι από τις 3 έως τις 5 Απριλίου 2020 για να αναδείξει την επόμενη μέρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τα ηλεκτρικά οχήματα και όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, η ELECTROMOBILITY είναι ο απόλυτος προορισμός, όπου θα προβάλλει τα σημαντικά πλεονεκτήματα από τη διεύρυνση της ηλεκτροκίνησης, τη χρήση των υβριδικών αυτοκινήτων, της αυτόνομης οδήγησης και του φυσικού αερίου.

Για τρεις ημέρες, μέσα σε ένα εκθεσιακό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και να συμμετέχουν σε μία μοναδική εκθεσιακή εμπειρία.

Τα νέα μοντέλα των ηλεκτρικών και υβριδικών επιβατικών αυτοκινήτων, ηλεκτρικά ποδήλατα, hoverboards, scooters, ηλεκτρικά αμαξίδια, golf cars θα παρουσιαστούν στο κοινό, ενώ παράλληλα οι επαγγελματίες του κλάδου θα παρουσιάσουν σύγχρονες λύσεις και προτάσεις σε προϊόντα φόρτισης, μπαταριών, υποδομών κ.ά.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου, εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναδείξουν θέματα που αφορούν τις παγκόσμιες και εγχώριες εξελίξεις στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης, θα ενημερώσουν και θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες γύρω από την ηλεκτροκίνητη οδήγηση και θα προβάλλουν μεθόδους που θα φέρουν την αλλαγή στον τρόπο ζωής και μετακίνησής μας με στόχο μία καθημερινότητα περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον.