Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στην FCA Greece

Κοινοποίησε το άρθρο

Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) που εκπροσωπεί τις ιταλικές μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional στην ελληνική αγορά, καλωσορίζει στο Ανθρώπινο Δυναμικό της, τον κ. Διονύση Παναγόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων.

panagopoulos

Ο κ. Παναγόπουλος διαθέτει 25ετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, με θητεία σε θέσεις  ευθύνης  στο Δίκτυο Διανομέων και Εισαγωγικών εταιρειών, με πλέον πρόσφατη αυτή του Εμπορικού Διευθυντή Λιανικής στην Σφακιανάκης Α.Ε.

Ο κ. Παναγόπουλος έχει σπουδάσει Marketing & Sales Management στο Deere College και είναι κάτοχος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο Executive Leadership. Είναι 47 ετών, παντρεμένος με τέσσερα παιδιά.

Ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων διαδέχεται στη θέση αυτή τον κ. Γιώργο Μπακόπουλο, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του Δ/ντος Συμβούλου της εταιρείας στην Ελλάδα.

“Η ομάδα της FCA Greece, καλωσορίζει ένα στέλεχος με σημαντική εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου, ο οποίος θα συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της FCA Greece. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”, δήλωσε εκ μέρους της Εταιρείας ο κ. Γ. Μπακόπουλος.