Tα λιπαντικά Mobil 1™ & Μobil Delvac™ με την εγγύηση της Novitron

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Novitron είναι ο εξουσιοδοτημένος διανομέας των κορυφαίων λιπαντικών Mobil για την Ελλάδα.

Έχοντας υιοθετήσει μία αμιγώς πελατοκεντρική προσέγγιση, η εταιρία προσφέρει μία πλήρη σειρά λιπαντικών Mobil, για τον κλάδο των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων με τις σειρές Mobil 1 & Μobil Delvac αντίστοιχα, και της βιομηχανίας και ναυτιλίας με τα Mobil SHC & Mobil Gard.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Ο διάσημος πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου Klein Vision (video)

  Ο διάσημος μουσικός Jean Michel Jarre έγινε ο πρώτο επιβάτης που πέταξε με το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας Klein Vision       Ο καθηγητής Stefan Klein θεωρείται...

Σκοπός της εταιρίας αποτελεί η εύρεση του κατάλληλου λιπαντικού, που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των πελατών, στο πλαίσιο ενός απαιτητικού περιβάλλοντος, όπου οι προδιαγραφές των κατασκευαστών μεταβάλλονται συνεχώς. Η κατάλληλη επιλογή λιπαντικού, οδηγεί στην βέλτιστη απόδοση και την υγεία της εκάστοτε μηχανής ή εξοπλισμού, στην επιμήκυνση της ζωής του και συνεπώς στην τελική εξοικονόμηση κόστους σε κάθε εφαρμογή.

Πέραν αυτού, μέλημα πρωταρχικής σημασίας είναι η παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες της. Η ανάλυση λιπαντικών, η τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό, η παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών, η οργάνωση και υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και οι υποστηρικτικές ενέργειες Marketing, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της προσπάθειας.

Με την ποιότητα της Mobil™

H Novitron εκπροσωπεί ένα Brand συνώνυμο της ανώτερης ποιότητας. Τα λιπαντικά Mobil™ είναι σχεδιασμένα για να υπερβαίνουν τις απαιτήσεις/προδιαγραφές των κατασκευαστών και της βιομηχανίας, εξαντλητικά δοκιμασμένα στο εργαστήριο και σε πραγματικές συνθήκες και συνεχώς βελτιούμενα και πρωτοποριακά, ώστε να συνδυάζουν πάντα την άριστη απόδοση με τις τεχνολογίες αιχμής.

Εδώ και πάνω από 90 χρόνια η σειρά Mobil Delvac™ αποτελεί την εφαρμογή της τεχνογνωσίας της Mobil για τα επαγγελματικά οχήματα. Οι πέντε μεγαλύτεροι κατασκευαστές βαρέων οχημάτων επιλέγουν Mobil.

Υπηρεσίες και για τους ιδιώτες

Δεν πρέπει να παραληφθεί ότι και για τους ιδιώτες που αναζητούν την καλύτερη ποιότητα λιπαντικού για το αυτοκίνητό τους, το Mobil 1 διαθέτει το δικό στου δίκτυο συνεργείων, Mobil 1 Workshop. Τα μέλη του δικτύου Mobil 1™ είναι μια προνομιούχα ομάδα συνεργείων που χρησιμοποιούν το διεθνούς φήμης εμπορικό σήμα του Mobil 1™ στην Ελλάδα.  Στα μέλη του δικτύου μπορεί ο πελάτης να νιώσει ασφαλής ότι θα πραγματοποιήσει την αλλαγή λιπαντικού στο όχημά του με την απόλυτη ποιότητα και εγγύηση του Mobil 1.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της εταιρίας novitron.gr ή να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό της στο 210 4814860.