H Fiat Chrysler Automobiles δίνει λύση στην οικιακή φόρτιση

Κοινοποίησε το άρθρο
Πλέον η φόρτιση των ηλεκτρικών, αλλά και των Plug-in υβριδικών αυτοκινήτων στο σπίτι δεν θα αποτελεί πρόβλημα.
Με το Easy Wallbox™ της ENGIE Eps που δημιουργήθηκε κατά αποκλειστικότητα για την Fiat Chrysler Automobiles, ο χρήστης μπορεί να φορτίσει το αυτοκίνητο του χωρίς καμία παρέμβαση στην οικιακή του ηλεκτρική εγκατάσταση.
Η νέα συσκευή της ENGIE Eps λειτουργεί όπως και οποιαδήποτε άλλη κοινή ηλεκτρική συσκευή και είναι άμεσα λειτουργική χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση στο οικιακό ηλεκτρικό δίκτυο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι

Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Σαφάρι που διεξάγεται στην Κένυα   Ο τρίτος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2024 διεξάγεται στην Κένυα. Μετά...

Για να επιδείξουν την ευκολία χρήσης της συσκευής, η FCA και η ENGIE Eps, πήραν ένα plug-in Jeep Renegade 4xe και το Easy Wallbox™ σε μια τοποθεσία που κανείς δεν θα περίμενε να δει σημείο φόρτισης, στο πανέμορφο Piana di Vigezzo και σε υψόμετρο 1.800μ. όπου τερματίζει η μεγαλύτερη διαδρομή τελεφερίκ στην Ευρώπη και το οποίο σύντομα θα τροφοδοτείται με 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια χάρη στην ENGIE Eps.

Μετά από μια απόλυτα ασφαλή και εύκολη ανάβαση και κατάβαση στην απότομη πλαγιά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια, το Jeep Renegade 4xe συνδέθηκε στο Easy Wallbox™ που τοποθετήθηκε με θέα τις εκπληκτικές Άλπεις.

Από το 2017, η ENGIE Eps και η Fiat Chrysler Automobiles συνεργάζονται για να φέρουν λύσεις που θα κάνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολη, άνετη και προσιτή τη χρήση εξηλεκτρισμένων οχημάτων, στα πλαίσια της στρατηγικής e-Mobility της FCA.