Πότε ξεκινούν οι αγώνες αυτοκινήτου και πάλι ;

Έχοντας αντιμετωπίσει εξ αρχής τις επιπτώσεις της πανδημίας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων, πλέον βρισκόμαστε στην «Αφετηρία» και περιμένουμε το «πράσινο φως» για να δώσουμε το go! για την εκκίνηση των αγώνων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Η προσπάθεια μας αυτή, σε διαρκή συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η Ομοσπονδία μας συντάσσεται πλήρως με τη στρατηγική της ΓΓΑ για την επιστροφή βήμα-προς-βήμα της αγωνιστικής δραστηριότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το πρώτο βήμα έγινε ήδη, καθώς καταφέραμε να εντάξουμε το σπορ μας στα «χαμηλής επικινδυνότητας» -σε σχέση με τον Covid19- αθλήματα, ώστε οι αθλητές μας να ξεκινήσουν οι προπονήσεις άμεσα.

Αυτό συνέβη ήδη από τις 11/5, καθώς οι αθλητές μας μπορούν πια να προπονούνται (μόνο) σε αδειοδοτημένες πίστες, με ευθύνη των ιδιοκτητών της πίστας. Απαραίτητη προϋπόθεση, φυσικά, είναι να ακολουθούν πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει αναρτηθεί από την ΟΜΑΕ, η οποία εποπτεύει και την εφαρμογή του.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Enef Καραμάνογλου – Ανταλλακτικά στην καλύτερη ποιότητα και τιμή

0
Αν χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρία ανταλλακτικών που θα σας κατευθύνει σωστά ώστε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, πάντα στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς...

Ανταλλακτικά Κώστας Παπαδόπουλος για την όμορφη Ιταλίδα σας

0
To κατάστημα ανταλλακτικών Fiat-Lancia-Alfa Romeo Κώστας Παπαδόπουλος διαθέτει μία τεράστια γκάμα από γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για όλα τα ιταλικά αυτοκίνητα. Όλα τα ανταλλακτικά είναι ποιότητος και έρχονται...

Νέες μειωμένες τιμές για Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

0
Σε συνέχεια της δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του νόμου που περιλαμβάνει και τον αναθεωρημένο τρόπο υπολογισμού του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (Ε.Τ.Τ.) για τα...

Αμέσως μόλις ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και η ΓΓΑ λάβουν τη θετική γνωμάτευση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής και ορίσουν την ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε έτοιμοι για την επιστροφή στη δράση!

Όσον αφορά στα προγράμματα αγώνων του 2020, η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) της ΟΜΑΕ ήδη μελετά -σε συνεργασία με τα Σωματεία-  την αναθεώρησή τους με βάση τις νέες παραμέτρους, και θα προβεί στις τελικές της ανακοινώσεις αμέσως μόλις γίνει γνωστή η ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων.

Τα μέλη της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ αφουγκραζόμαστε το πάθος, την αγωνία αλλά και την ανυπομονησία των περισσοτέρων αθλητών και ομάδων τους για την επανεκκίνηση των αγώνων και εργαζόμαστε μεθοδικά, σε συνεννόηση με τη ΓΓΑ,  ώστε αυτό να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν – αλλά και, πρωτίστως, με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Μέχρι τότε, μένουμε όλοι ασφαλείς!

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του GoNews στο Google News