Μάρκο: ” Ο Βερστάπεν θέλει να γίνει ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής φέτος”

Ο Μαξ Βερστάπεν είναι ανυπόμονος για την έναρξη της σεζόν, σύμφωνα με τον Dr Helmut Marko.

Ο Μάρκο τον Μάρτιο είχε αποκαλύψει ότι ο Βερστάπεν είχε φοβηθεί μην κολλήσει κορονοιό, αλλά εξακολουθεί ακόμη να είναι ανήσυχος.

Ο 76χρονος δήλωσε χαρακτηριστικά στο RTL ότι: “Πρέπει να πω ότι είναι ανήσυχος. Είχαμε προγραμματίσει κάποια events, αλλά τα μέτρα ασφαλείας δεν ήταν τα καλύτερα. Θέλει να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής και επιθυμεί να γίνει ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής την φετινή χρονιά, οπότε επιθυμεί να αποφύγει τυχόν ρίσκα”.Ο επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξης οδηγών της Ρέντ Μπουλ είναι αισιόδοξος, επειδή βλέπει ότι οι καταστάσεις γίνονται καλύτερες εκεί που μένουν οι οδηγοί, αλλά και εκεί που θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας, ενώ το social distancing θα μειωθεί.

Ο Μάρκο ανέφερε ότι: “Οι περισσότεροι οδηγοί ζουν στο Μονακό, οπού τα πρωτόκολλα ασφαλείας ήταν πολύ αυστηρά, οπότε όλοι όταν θα έρθουν εδώ, θα είναι καλά προστατευμένοι και προετοιμασμένοι. Έχουν απομείνει ακόμη τέσσερις εβδομάδες, αλλά με την χαλάρωση των μέτρων και των αριθμών των κρουσμάτων που έχουμε στην Αυστρία, ελπίζω πως μπορούμε να κάνουμε μια χειραψία ως συνήθως”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης