Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της Honda αναδεικνύεται με το Honda e

Honda e

Το Honda e είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας, που προμηνύει τον ηλεκτρικό μετασχηματισμό της και εκφράζει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LAMBORGHINI Huracan Sterrato για χωμάτινες περιπέτειες (video)

Η Huracán Sterrato είναι το πρώτο μοντέλο της LAMBORGHINI το οποίο υπόσχεται οδηγική απόλαυση ακόμη και μακριά από την άσφαλτο! Η LAMBORGHINI πάντα ήταν μια...

OPEL Astra Electric : Αυτονομία για 416 χιλιόμετρα

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Astra παρουσίασε η OPEL. Το νέο Astra Electric είναι ένα ακόμα βήμα της OPEL στην πορεία της για να γίνει μια...

Τα αυτοκίνητα που παρκάρουν μόνα τους, χωρίς οδηγό!

Έγκριση για εμπορική χρήση πήρε το αυτόνομο σύστημα στάθμευσης που εξέλιξε η MERCEDES-BENZ σε συνεργασία με τη Bosch. Η Ομοσπονδιακή Αρχή Μεταφορών της Γερμανίας ενέκρινε...

Του Νίκου Μιχαλόπουλου 

Το καλύτερο μέρος για να αναδείξει το οικολογικό προφίλ του Honda e είναι το «Μητροπολιτικό Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”». 

Σε έκταση 1.200 στρεμμάτων στα διοικητικά όρια των δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων βρίσκεται ένας πραγματικός πνεύμονας πρασίνου για το λεκανοπέδιο και ένα από τα μεγαλύτερα μητροπολιτικά πάρκα των Βαλκανίων.   

Honda e

Όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομα του, η πλούσια βιοποικιλότητα μας φέρνει κοντά στην φύση και δίνει το ερέθισμα της οικολογικής συνείδησης. 

Οικολογική συνείδηση επιβεβαιωμένα διαθέτει η Honda, ως ένας από τους πρωτοπόρους της υβριδικής τεχνολογίας. Έτσι με το e περνάει στο επόμενο βήμα. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας με εντυπωσιακή ρετρό σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής, αφήνει το στίγμα του ως αυτοκίνητο πόλης, πολλά υποσχόμενο για ένα πράσινο μέλλον. 

Honda e

Αθόρυβο μέσα στα στενά σοκάκια του πάρκου, τράβαγε τα βλέμματα και την περιέργεια των επισκεπτών, αρκετοί εκ των οποίων έκαναν ερωτήσεις για το αυτοκίνητο και τα χαρακτηριστικά του, δείχνοντας εντυπωσιασμένοι. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέσα σε ένα καταπράσινο πάρκο, προϊδεάζει για το πως θα μετασχηματιστούν οι πόλεις μας και πως θα είναι ο πλανήτη μας. Ένα αυτοκίνητο χωρίς ρύπους, κινούμενο με καθαρή ενέργεια.

Μέσα από το στυλ και την τεχνολογία, ευαισθητοποιεί και εστιάζει στην οικολογική συνείδηση του καταναλωτικού κοινού με ένα αυτοκίνητο που δεν μοιάζει με κανένα, έχοντας ως στόχο πόλεις με έμφαση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και επίκεντρο ένα βιώσιμο αστικό ιστό.