Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της Honda αναδεικνύεται με το Honda e

Honda e

Το Honda e είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας, που προμηνύει τον ηλεκτρικό μετασχηματισμό της και εκφράζει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κερδίστε προσκλήσεις για το Ράλι Ακρόπολις

Το Ράλι Ακρόπολις «κλείνει» τα 70 χρόνια και καλεί τους φίλους του να ψηφίσουν τους κορυφαίους στην ιστορία του. Όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό...

O Zlatan Ibrahimovic οδηγεί… (video)

Ο Zlatan Ibrahimovic ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα, έχει ιδιαίτερη σχέση και με τα αυτοκίνητα. Σε ηλικία 41 ετών ο Zlatan Ibrahimovic...

Ράλι Στερεάς Ελλάδας 2023: Σκληρό και απρόβλεπτο

Οι Κύπριοι Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία ήταν οι νικητές του συναρπαστικού, όπως εξελίχθηκε, Ράλι Στερεάς Ελλάδας. Το κυπριακό δίδυμο του Volkswagen Polo R5 δεν ξεκίνησε με...

Του Νίκου Μιχαλόπουλου 

Το καλύτερο μέρος για να αναδείξει το οικολογικό προφίλ του Honda e είναι το «Μητροπολιτικό Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”». 

Σε έκταση 1.200 στρεμμάτων στα διοικητικά όρια των δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων βρίσκεται ένας πραγματικός πνεύμονας πρασίνου για το λεκανοπέδιο και ένα από τα μεγαλύτερα μητροπολιτικά πάρκα των Βαλκανίων.   

Honda e

Όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομα του, η πλούσια βιοποικιλότητα μας φέρνει κοντά στην φύση και δίνει το ερέθισμα της οικολογικής συνείδησης. 

Οικολογική συνείδηση επιβεβαιωμένα διαθέτει η Honda, ως ένας από τους πρωτοπόρους της υβριδικής τεχνολογίας. Έτσι με το e περνάει στο επόμενο βήμα. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας με εντυπωσιακή ρετρό σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής, αφήνει το στίγμα του ως αυτοκίνητο πόλης, πολλά υποσχόμενο για ένα πράσινο μέλλον. 

Honda e

Αθόρυβο μέσα στα στενά σοκάκια του πάρκου, τράβαγε τα βλέμματα και την περιέργεια των επισκεπτών, αρκετοί εκ των οποίων έκαναν ερωτήσεις για το αυτοκίνητο και τα χαρακτηριστικά του, δείχνοντας εντυπωσιασμένοι. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέσα σε ένα καταπράσινο πάρκο, προϊδεάζει για το πως θα μετασχηματιστούν οι πόλεις μας και πως θα είναι ο πλανήτη μας. Ένα αυτοκίνητο χωρίς ρύπους, κινούμενο με καθαρή ενέργεια.

Μέσα από το στυλ και την τεχνολογία, ευαισθητοποιεί και εστιάζει στην οικολογική συνείδηση του καταναλωτικού κοινού με ένα αυτοκίνητο που δεν μοιάζει με κανένα, έχοντας ως στόχο πόλεις με έμφαση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και επίκεντρο ένα βιώσιμο αστικό ιστό.