Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της Honda αναδεικνύεται με το Honda e

Honda e

Το Honda e είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας, που προμηνύει τον ηλεκτρικό μετασχηματισμό της και εκφράζει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

πατάκια αυτοκινήτου

Πατάκια αυτοκινήτου: Πρακτικά Tips φροντίδας και περιποίησης

Τα πατάκια αυτοκινήτου είναι από τα βασικά αξεσουάρ που πρέπει να διαθέτει το αυτοκίνητο σου, αφού εκτός από την άνεση που προσφέρουν σε σένα...
Hyundai IONIQ 5

Το Hyundai IONIQ 5 ανακηρύχθηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» από το Company Car Today

Το Hyundai IONIQ 5 κατέκτησε την κορυφή της λίστας των 100 οχημάτων του εξειδικευμένου Βρετανικού περιοδικού εταιρικών στόλων Company Car Today Το Hyundai IONIQ 5...
ENYAQ COUPÉ iV

SKODA ENYAQ COUPÉ iV – ένα νέο μέλος στην γκάμα ENYAQ iV

Το ENYAQ COUPÉ iV αποτελεί τη νέα προσθήκη στην οικογένεια ηλεκτρικών μοντέλων ENYAQ iV της SKODA με δύο μεγέθη μπαταριών, τέσσερα επίπεδα ισχύος από...

Του Νίκου Μιχαλόπουλου 

Το καλύτερο μέρος για να αναδείξει το οικολογικό προφίλ του Honda e είναι το «Μητροπολιτικό Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”». 

Σε έκταση 1.200 στρεμμάτων στα διοικητικά όρια των δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων βρίσκεται ένας πραγματικός πνεύμονας πρασίνου για το λεκανοπέδιο και ένα από τα μεγαλύτερα μητροπολιτικά πάρκα των Βαλκανίων.   

Honda e

Όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομα του, η πλούσια βιοποικιλότητα μας φέρνει κοντά στην φύση και δίνει το ερέθισμα της οικολογικής συνείδησης. 

Οικολογική συνείδηση επιβεβαιωμένα διαθέτει η Honda, ως ένας από τους πρωτοπόρους της υβριδικής τεχνολογίας. Έτσι με το e περνάει στο επόμενο βήμα. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας με εντυπωσιακή ρετρό σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής, αφήνει το στίγμα του ως αυτοκίνητο πόλης, πολλά υποσχόμενο για ένα πράσινο μέλλον. 

Honda e

Αθόρυβο μέσα στα στενά σοκάκια του πάρκου, τράβαγε τα βλέμματα και την περιέργεια των επισκεπτών, αρκετοί εκ των οποίων έκαναν ερωτήσεις για το αυτοκίνητο και τα χαρακτηριστικά του, δείχνοντας εντυπωσιασμένοι. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέσα σε ένα καταπράσινο πάρκο, προϊδεάζει για το πως θα μετασχηματιστούν οι πόλεις μας και πως θα είναι ο πλανήτη μας. Ένα αυτοκίνητο χωρίς ρύπους, κινούμενο με καθαρή ενέργεια.

Μέσα από το στυλ και την τεχνολογία, ευαισθητοποιεί και εστιάζει στην οικολογική συνείδηση του καταναλωτικού κοινού με ένα αυτοκίνητο που δεν μοιάζει με κανένα, έχοντας ως στόχο πόλεις με έμφαση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και επίκεντρο ένα βιώσιμο αστικό ιστό.