Σε ποιους απευθύνεται το Mitsubishi Space Star 1.2 CVT;

Mitsubishi Space Star

Όπως γνωρίζουμε κάθε αυτοκίνητο απευθύνεται σε συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών, ικανοποιώντας συγκεκριμένες ανάγκες. Έτσι λοιπόν και το Mitsubishi Space Star έχει το δικό του κοινό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κερδίστε προσκλήσεις για το Ράλι Ακρόπολις

Το Ράλι Ακρόπολις «κλείνει» τα 70 χρόνια και καλεί τους φίλους του να ψηφίσουν τους κορυφαίους στην ιστορία του. Όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό...

O Zlatan Ibrahimovic οδηγεί… (video)

Ο Zlatan Ibrahimovic ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα, έχει ιδιαίτερη σχέση και με τα αυτοκίνητα. Σε ηλικία 41 ετών ο Zlatan Ibrahimovic...

Ράλι Στερεάς Ελλάδας 2023: Σκληρό και απρόβλεπτο

Οι Κύπριοι Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία ήταν οι νικητές του συναρπαστικού, όπως εξελίχθηκε, Ράλι Στερεάς Ελλάδας. Το κυπριακό δίδυμο του Volkswagen Polo R5 δεν ξεκίνησε με...

Του Νίκου Μιχαλόπουλου 

Αυτοκίνητο πόλης, δυναμικό, ευέλικτο, ευκολοδήγητο, ποιοτικό, ασφαλές και με ικανοποιητικούς χώρους. Αυτό είναι το Mitsubishi Space Star με λίγα λόγια. Ας αναλύσουμε λοιπόν αυτά τα χαρακτηριστικά ποιες ομάδες καταναλωτών ικανοποιούν και να αναλύσουμε τις ανάγκες που ικανοποιεί. 

Νέοι οδηγοί 

Ιδανικό για οδηγούς που έλαβαν πρόσφατα το δίπλωμα κυκλοφορίας, νέους ηλικιακά και φοιτητές, που χρειάζονται ένα ευκολοδήγητο αυτοκίνητο με συμπαγείς διαστάσεις που προσφέρει ασφάλεια και ευελιξία. Ένα αυτοκίνητο με δυναμική σχεδίαση και στυλ, ικανό να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες.

Mitsubishi Space Star

Δεύτερο αυτοκίνητο οικογένειας 

Οι καθημερινές αυξανόμενες ανάγκες επιβάλουν στις οικογένειες ένα δεύτερο αυτοκίνητο για δευτερεύουσα χρήση. Ένα ευέλικτο αυτοκίνητο, κατάλληλο να μεταφέρει τα ψώνια της εβδομάδας και να χωράει παντού. Ένα αυτοκίνητο για τις αστικές μετακινήσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα μέλη της οικογένειας.  

Mitsubishi Space Star

Εταιρικό αυτοκίνητο 

Όντας ένα αυτοκίνητο με χαμηλό κόστος χρήσης, ευέλικτο και συμπαγές, είναι κατάλληλο για εταιρικούς στόλους. Ένα εταιρικό αυτοκίνητο για πωλητές ή για τις εξωτερικές εργασίες μιας επιχείρησης, μια επένδυση που φέρνει έμμεσο χρήμα στα ταμεία.

Συνολικά το Mitsubishi Space Star είναι ένα αυτοκίνητο – εργαλείο για καθημερινή χρήση που εστιάζει σε ανάγκες και σε ομάδες δυνητικών αγοραστών, χωρίς να προκαλεί αλλά με στόχο να αποτελεί μια αξιόπιστη πρόταση για τις ανάγκες όλων όσων το επιλέξουν και όλα αυτά στην σωστή τιμή.

Mitsubishi Space Star

 

Mitsubishi Space Star

 

Mitsubishi Space Star