Επετειακή Έκδοση GSX-R1000R

Κοινοποίησε το άρθρο
GSX-R1000R

Η SUZUKI κατασκεύασε την πιο προηγμένη και συναρπαστική GSX-R στην ιστορία της, γιορτάζοντας τα 100α της γενέθλια!

Η σειρά των GSX-R όρισε το είδος των superbike για περισσότερα από 30 χρόνια, με περισσότερες από ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Εθνική εορτή με…παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Με εθνική υπερηφάνεια και περισσότερες από 20.000 παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της 25η Μαρτίου   Η αργία της Δευτέρας 25 Μαρτίου...

Ανάβαση στην Πάρνηθα, μιας άλλης εποχής

Σπάνια, συλλεκτικά αυτοκίνητα θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην Ανάβαση της Πάρνηθας που διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ   Μια εκδρομή στην πανέμορφη, αλλά ταλαιπωρημένη, Πάρνηθα είναι...

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

Έτσι, οι μηχανικοί της SUZUKI αφιέρωσαν την ζωή τους στην GSX-R και ανέπτυξαν την ουσία της:

Κάθε GSX-R πρέπει να χαρακτηρίζεται από το χαμηλό βάρος και τις κορυφαίες επιδόσεις της κατηγορίας, σε ένα ασυναγώνιστο σύνολο.

GSX-R1000R

Αεροδυναμικά εξελιγμένη, με συμπαγείς διαστάσεις και με τον χαρακτηριστικό εύκολο χειρισμό των GSX-R, είναι η πιο δυνατή GSX-R που κατασκευάστηκε ποτέ.

Η τεχνολογία απευθείας από τα MotoGP μεγιστοποιεί την απόδοση των 202 ίππων του κινητήρα και δικαιωματικά κάνει την πίστα να σου ανήκει!

GSX-R1000RΗ ειδική αυτή έκδοση της GSX-R1000R είναι εμπνευσμένη από τα επίσημα χρώματα και γραφικά της αγωνιστικής έκδοσης GSX-RR MotoGP. Ο μπλε/ασημί χρωματισμός αποτίει φόρο τιμής στα προγενέστερα αγωνιστικά μοντέλα της μάρκας και συνθέτει την πιο συναρπαστική οπτικά μοτοσικλέτα GSX-R που κατασκευάστηκε ποτέ.