Ημέρες Μοτοσυκλέτας το διήμερο 30/9 και 1/10

Κοινοποίησε το άρθρο

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη μοτοσυκλέτα και σε όλους όσους την αγαπούν. Περισσότερες από τριακόσιες από τις πιο όμορφες και σημαντικές μοτοσυκλέτες όλων των εποχών θα μας περιμένουν να τις θαυμάσουμε το διήμερο 30/9 και 1/10 στο χώρο του παλιού αμαξοστάσιου (ΟΣΥ) στην Πειραιώς.

Σε έναν ιδιαίτερο βιομηχανικό χώρο και κάτω από ένα απόλυτα εντυπωσιακό μεταλλικό σκέπαστρο, θα δούμε ζωντανή την ιστορία της μοτοσυκλέτας μέσα από τη μεγαλύτερη έκθεση κλασικών μοντέλων που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Η Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας θα διοργανώσει καλλιστεία με τις πιο σημαντικές και όμορφες μοτοσυκλέτες παραγωγής έως το 1987 και με τους
επισκέπτες να συμμετέχουν με τη δική τους ψήφο. Παράλληλα, η Λέσχη Φίλων Κλασικής Ιαπωνικής Μοτοσυκλέτας θα παρουσιάσει όλα τα σημαντικά μοντέλα των δεκαετιών 70s-80s, θυμίζοντάς μας τις μοτοσυκλέτες που ονειρευτήκαμε και τις οποίες οι πιο τυχεροί είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Και από το παρελθόν θα πάμε στο μέλλον, με δεκάδες custom κατασκευές αλλά και σύγχρονα μοντέλα μοτοσυκλέτας, μερικά εκ των οποίων θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό. Φυσικά, εταιρείες με είδη βελτιώσεων, αξεσουάρ αλλά και εξοπλισμό αναβάτη θα βρίσκονται εκεί για όλους εμάς και τις μοτοσυκλέτες μας. Θα κοντραριστούμε στα ξύλινα ποδοσφαιράκια, θα οδηγηθούμε μουσικά με dj και live και θα απολαύσουμε τα καλύτερα hot dog της πόλης από την καντίνα του Johnie.

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία φωτογραφικού εξοπλισμού Fujifilm θα διοργανωθούν workshops με θέμα “Φωτογράφηση Μοτοσυκλέτας” και εισηγητή τον καταξιωμένο στην τέχνη Βασίλη Ζαχαρίτσεφ, ενώ θα φιλοξενηθούν και πολλοί ακόμα επώνυμοι επαγγελματίες φωτογράφοι, το έργο των οποίων θα προβληθεί μέσα από τα social media και τα φωτογραφικά site.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα το Σάββατο 30/9 (11.00 – 23.00) και την Κυριακή 1/10 (11.00 – 21.00), με μεγάλο χορηγό την αλυσίδα καταστημάτων τεχνικού ελέγχου MrKTEO και διοργάνωση από την Demand Events. O χώρος του ΟΣΥ είναι ακριβώς απέναντι από την Τεχνόπολη Αθηνών και με είσοδο από τον πεζόδρομο της Ερμού. Με τρία ευρώ είσοδο και με τα παιδιά δωρεάν, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην είμαστε όλοι εκεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι μας θα περάσουμε καλά!