Η νέα Kawasaki Z900RS ήρθε στην Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο

Η μοναδική Retro Sport Z900RS, φόρος τιμής στην θρυλική Kawasaki Ζ1 που σημάδεψε την ιστορία της μοτοσυκλέτας όσο λίγα μοντέλα, είναι πλέον διαθέσιμη για το ελληνικό κοινό.

Η νέα Z900RS αναβιώνει με ευλάβεια το πνεύμα και το διαχρονικό στυλ της Ζ1, ενσωματώνοντας κλασικά στοιχεία, από το εμβληματικό ρεζερβουάρ «δάκρυ» και το στρογγυλό προβολέα έως την εμφάνιση του κινητήρα και τα υψηλής ποιότητας λογότυπα. Ο βαθύς, απολαυστικός ήχος της νεορετρό εξάτμισης, διαμορφωμένος με ειδική ηχητική έρευνα, φέρει τη γοητεία μιας άλλης εποχής.

Ταυτόχρονα, η Z900RS συνδυάζει το κλασικό στυλ με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές που προσφέρουν στον αναβάτη την οδηγική συμπεριφορά, την ασφάλεια και την άνεση που περιμένει από μια μοτοσυκλέτα του σήμερα: ισχυρό, υδρόψυκτο, injection, τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, Traction Control, πλήρη LED φωτισμό, ακτινικές δαγκάνες φρένου, ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι και οριζόντια πίσω ανάρτηση με μοχλικό.

Με εξαιρετικό φινίρισμα και προσοχή στη λεπτομέρεια, η νέα Z900RS είναι διαθέσιμη σε τρεις μοναδικούς χρωματισμούς: Μαύρο στα 13.190€, Πράσινο Ματ στα 13.390€ και Καφέ/Πορτοκαλί στα 13.490€.

Ανακαλύψτε από κοντά το ζωντανό θρύλο Z900RS στην αντιπροσωπεία ΤΕΟΜΟΤΟ και στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Kawasaki.