Η νέα Panigale V4 αποκαλύφθηκε στις εγκαταστάσεις του Ducati Athens

Κοινοποίησε το άρθρο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση Season Opening 2018 της Ducati, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ducati Athens, την εβδομάδα που μας πέρασε. Η πανελλήνια πρεμιέρα της νέας Ducati Panigale V4, το βράδυ της Παρασκευής, αποτέλεσε μαγνήτη για πολλούς κατόχους, θαυμαστές και φίλους της μάρκας. Όλοι ήθελαν να δουν από κοντά μία πανέμορφη μοτοσικλέτα παραγωγής που βρίσκεται τόσο κοντά – όσο ίσως καμία άλλη – στις εξωτικές κατασκευές των «ημίθεων» του MotoGP – με μία αντίστοιχη Ducati ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο θριάμβευσε πρόσφατα στον εναρκτήριο αγώνα του MotoGP για το 2018, στο Κατάρ.

Στη σύντομη παρουσίαση της Panigale V4, ο κ. Γιάννης Μυτιληνάκης, Εμπορικός Διευθυντής της  Ducati, στάθηκε στα μοναδικά της χαρακτηριστικά που την κάνουν “MotoGP replica” αφού το DNA της προδίδει ότι μόλις έχει βγει από την πίστα αλλά ταυτόχρονα πολύ φιλική για κάθε  αναβάτη.

Την επόμενη μέρα, οι φίλοι της Ducati κυριολεκτικά αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τη δυνατότητα για test-ride των μοτοσικλετών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις πωλήσεις της Ιταλικής φίρμας το 2018 και δεν είναι άλλες από τις νέες Multistrada 1260 και Monster 821.

Την εκδήλωση στο Ducati Athens τίμησαν με την παρουσία τους τόσο δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου όσο και αρκετοί επώνυμοι φίλοι των δύο τροχών και της Ducati ιδιαίτερα – ανάμεσά τους διακρίναμε τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Κώστα Φραγκολιά.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ΕΚΟ, στρατηγικός συνεργάτης της Kosmocar όσον αφορά στην παρουσία της Ducati στην Ελλάδα.