Η DELTA MOTORCYCLES υποδέχεται τις HUSQVARNA στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Κοινοποίησε το άρθρο

Η εταιρεία DELTA MOTORCYCLES, με πωλητή τον πολυπρωταθλητή Enduro, Μανώλη Νανάκο, ανέλαβε την εκπροσώπηση της HUSQVARNA στην πόλη της Θεσσαλονίκης,

Η εμπειρία του Μανώλη Νανάκου στα Πρωταθλήματα Enduro και η πολυετής παρουσία του στον χώρο της μοτοσυκλέτας συνδυάζονται άψογα με την ιστορία της Husqvarna και τις επιτυχίες της στους αγώνες και εγγυώνται μια άριστη συνεργασία.

Στο κατάστημα DELTA MOTORCYCLES, που το 2019 συμπληρώνει τρία χρόνια λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη, θα μπορείτε πλέον να βρείτε εκτός από όλη τη γκάμα των μοτοσυκλετών της Husqvarna και τις ασφάλτινες μοτοσυκλέτες των KTM και BAJAJ, ανταλλακτικά και αξεσουάρ και των τριών εταιριών!

Ήδη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά νέα μοντέλα της HUSQVARNA αλλά και προσφορές σε παλαιότερο στοκ της εταιρείας καθώς επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ για τη μοτοσυκλέτα σας.

Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο από το να επισκεφθείτε το κατάστημα της DELTA και να πάρετε μια πρώτη γεύση από HUSQVARNA!

 

DELTA MOTORCYCLES
Λ. Κων/νου Καραμανλή 27
Θεσσαλονίκη 546 39
Τηλ. 2311 824700