Νέα Kawasaki Versys 1000 & Versys 1000 SE

Κοινοποίησε το άρθρο

Καθιερωμένο ως μια πολυτάλαντη all-round μοτοσυκλέτα, το Versys 1000 ανανεώνεται δραστικά για το 2019, με μια σειρά αναβαθμίσεων και καινοτομιών που το καθιστούν την πιο ολοκληρωμένη έκδοση του μοντέλου.

Ο ξεχωριστός για την κατηγορία, απολαυστικός τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας 1.043 cc διαθέτει πλέον ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου γκαζιού (RidebyWire), που επιτρέπει την εφαρμογή συστήματος Cruise Control. Συνδεδεμένο με τη νέα Μονάδα Μέτρησης Αδράνειας (IMU), το νέο σύστημα Kawasaki Cornering Management προσαρμόζει την απόδοση του κινητήρα και την ισχύ των φρένων στις στροφές, βοηθώντας τον αναβάτη να ακολουθήσει την επιθυμητή γραμμή.

Το Versys 1000 MY2019 παρέχει υψηλότερη ασφάλεια με την προσθήκη του προηγμένου συστήματος  φρένων KIBS  (Kawasaki Intelligent antilock Brake System) και νέες ακτινικές δαγκάνες εμπρός φρένου, ενώ οι νέοι διπλοί LED προβολείς προσφέρουν αυξημένη ορατότητα το βράδυ.

Πηγαίνοντας τον εξοπλισμό του Versys 1000 σε άλλα επίπεδα, μια νέα, πιο πλούσια έκδοση SE θα συνοδεύει το standard μοντέλο για το 2019. Το Versys 1000 SE διαθέτει έγχρωμη TFT οθόνη στον πίνακα οργάνων, καθώς και LED cornering lights.Η αιχμή του δόρατος της ειδικής έκδοσης είναι η εφαρμογή ηλεκτρονικά ελεγχόμενων εμπρός και πίσω αναρτήσεων αλλά και Quick Shifter που επιτρέπει ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη.

Η έκδοση SE προσφέρει συνδεσιμότητα με smartphone μέσω της νέας εφαρμογής της Kawasaki “Rideology”, επιτρέποντας στον αναβάτη να ρυθμίζει τις αναρτήσεις της μοτοσυκλέτας μέσω του κινητού του, να καταγράφει πληροφορίες για την οδήγηση και το service, αλλά και να βλέπει τις εισερχόμενες κλήσεις και άλλες ειδοποιήσεις από το κινητό στην TFT οθόνη του πίνακα οργάνων.

Η νέα καινοτόμος βαφή Υψηλής Αντοχής της Kawasaki –που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη Ninja H2- εφαρμόζεται και στο Versys 1000 SE, προσδίδοντας πολυτέλεια που συναντάμε σε premium αυτοκίνητα. Χρησιμοποιώντας μια high-tech χημική διεργασία, η νέα βαφή μπορεί να επιδιορθώνει μικρές γρατζουνιές, επαναφέροντας το χρωματισμό στην αρχική κατάσταση.

Ενισχύοντας τις ταξιδιωτικές δυνατότητες του μοντέλου, η έκδοση SE φέρει στο standard εξοπλισμό θερμαινόμενα grips, χούφτες και μεγάλο ανεμοθώρακα (διαθέσιμα ως αξεσουάρ για το standard μοντέλο), καθώς και πρίζα ισχύος 40W που μπορεί να τροφοδοτήσει σύστημα πλοήγησης και άλλα χρήσιμα αξεσουάρ.

Εξοπλισμένο με state-of-the-art τεχνολογία και ένα πλούσιο πακέτο εφαρμογών, το νέο Versys 1000 είναι έτοιμο να απαντήσει στο κάλεσμα για περιπέτεια, με απαράμιλλη άνεση και ασφάλεια.