Τα SkyMini 125 & SkyBongo 125 είναι εδώ!

Κοινοποίησε το άρθρο

Όταν η ρετρό αισθητική συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία, το παρελθόν συναντά το παρόν με αξιώσεις. Δύο νέα μοντέλα της Sky Team Corp., Ltd., τα SkyMini 125 και SkyBongo 125 έφτασαν για να υπενθυμίσουν πως η μετακίνηση μπορεί να είναι διασκεδαστική και παράλληλα οικονομική.

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος της Sky Team Corp., Ltd. φέρνει δύο νέα μοντέλα στην Ελληνική αγορά, τα επετειακά 20th anniversary SkyMini 125 και SkyBongo 125 τα οποία διατηρούν τη ρετρό αισθητική σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνολογία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάβαση στην Πάρνηθα, μιας άλλης εποχής

Σπάνια, συλλεκτικά αυτοκίνητα θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην Ανάβαση της Πάρνηθας που διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ   Μια εκδρομή στην πανέμορφη, αλλά ταλαιπωρημένη, Πάρνηθα είναι...

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

Και τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν μονοκύλινδρο, τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα 124κ.εκ. με απόδοση ισχύος 7,9 PS στις 7,300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 8,8Nm στις 5,000 σ.α.λ. Το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργεί με συμπλέκτη και διαθέτει 4 ταχύτητες ενώ για την εκκίνηση υπάρχει μίζα αλλά και μανιβέλα.

Με συνδυασμένη πέδηση και δισκόφρενα εμπρός και πίσω, επιβραδύνει με ασφάλεια ενώ τα tubeless ελαστικά με ζάντες διάστασης 3,50×10 ανταπεξέρχονται ιδανικά στις συνθήκες του Ελληνικού οδοστρώματος. Οι ενδείξεις του οργάνου εμφανίζονται σε LCD οθόνη και ο προβολέας είναι τύπου LED.

Τέλος, με χωρητικότητα καυσίμου 4,5 lt για το SkyMini και 8,5 lt για το SkyBongo, η ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου μπορεί να προσφέρει μεγάλη αυτονομία και απροβλημάτιστες διαδρομές σε όλα τα πλάτη και μήκη της Ελληνικής επικράτειας.

Το νέο SkyMini 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές, shiny black, shiny white και mat army green ενώ το νέο SkyBongo διατίθεται σε διχρωμία yellow/silver και black/silver με προτεινόμενες τιμές λιανικής 1,590 € και 1,690 € αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα στο 210-3410684 / info@teomoto.gr ή επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.