MAXSYM 400 ABS / TCS Euro 5 : Όλα καινούργια

Κοινοποίησε το άρθρο
Maxsym 400

Μόνο το όνομα παρέμεινε το ίδιο στο MAXSYM 400 . Ολοκαίνουρια σχεδίαση κινητήρα, πλαισίου, πληθώρα high tech εξοπλισμού. Καθαρές και απαλές γραμμές σχεδίασης οι οποίες ταυτόχρονα εκφράζουν την εταιρική κουλτούρα τελειότητας της SYM.

Εκτός από την εμφάνιση, έμφαση έχει δοθεί στην πρακτικότητα, στην εργονομία και την ευελιξία. Η καλύτερη κατανομή βάρους, επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο στην οδήγηση, ακόμη και με συνεπιβάτη. Η μεγάλη ψηλή ζελατίνα, προσφέρει άριστη κάλυψη, και ρυθμίζεται εύκολα σε δύο θέσεις χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Ασφάλεια

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπου εκτός από ABS το   Maxsym 400 διαθέτει:
TCS – Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) βοηθά στην αποφυγή ολίσθησης.

EBL (Emergency brake light system) – Σύστημα που αναβοσβήνει τα οπίσθια φλας σε περίπτωση απότομης πέδησης.

Maxsym 400
Εξοπλισμός

Ο πλούσιος εξοπλισμός του Maxsym 400 θα σας συναρπάσει.

  • Full LED – Το ενιαίο εμπρός φανάρι με τα Full LED φώτα, δένει άριστα με τον επιβλητικό του χαρακτήρα.
  • Keyless Σύστημα Ελέγχου.
  • Μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι – 2 χρηστικά ντουλαπάκια κάτω από το τιμόνι και έναν χώρο κάτω από τη σέλα, με άνοιγμα σε γωνία  45º, δίνοντας ευκολότερη πρόσβαση στο φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο. Θα φιλοξενήσει άνετα ένα full face και ένα ανοιχτού τύπου κράνος.
  • LCD οθόνη και αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο. Η LCD οθόνη προβάλλει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης.
  • Ψηλή ρυθμιζόμενη ζελατίνα – Η ψηλή ζελατίνα του MAXSYM 400 προσφέρει άριστη κάλυψη και ρυθμίζεται εύκολα σε δύο θέσεις χωρίς τη χρήση εργαλείων.
  • Αυτόματο Χειρόφρενο – Η στάθμευση γίνεται ευκολότερη με αυτόματο χειρόφρενο με τη χρήση του πλαϊνού σταντ.
  • Ρυθμιζόμενες Μανέτες – Οι μανέτες των φρένων ρυθμίζονται σε 4 θέσεις για ευκολία στο χειρισμό.
  • USB θύρα ταχείας φόρτισης QC 3.0
  • Αναδιπλούμενοι καθρέπτες

Δες και αυτό:

SYM DRG 160 “DRAGON” – Εκτός των συνηθισμένων…

Πλαίσιο

Τα νέα υλικά στο πλαίσιο του MAXSYM 400 προσθέτουν ακαμψία και μειώνουν το βάρος. Το εμπρόσθιο τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm και τα διπλά αμορτισέρ πίσω με ρυθμιζόμενη προφόρτιση προσφέρουν σίγουρο κράτημα και ποιότητα κίνησης.

Maxsym 400
Πέδηση

Άριστη πέδηση χάρη στο πίσω μεγάλο δισκόφρενο 275mm και το εμπρός διπλό δισκόφρενο (275mm x 2) με ακτινωτές 4πίστονες αντικριστές δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης σε συνδυασμό με το σύστημα ABS του MAXSYM 400 να εξασφαλίζουν μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης του οχήματος.

Οι μεγάλοι τροχοί με όμορφες ζάντες ελαφρού κράματος και ελαστικά 120/70R15 εμπρός και 160/60R14 πίσω, παρέχουν εξαιρετικό κράτημα, άνεση και σιγουριά ξεπερνώντας αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Maxsym 400
Κινητήρας

Εξελιγμένος κινητήρας 34 ίππων και 39.5Nm ροπής. Με προσήλωση στις λεπτομέρειες, η SYM είχε σαν αποτέλεσμα, την επίτευξη χαμηλότερων απωλειών ισχύος από τριβές σε υψηλές θερμοκρασίες.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη μείωση του βάρους του εκκεντροφόρου, στο σχεδιασμό της εξάτμισης και στο φίλτρο αέρος εξασφαλίζοντας δυναμική απόδοση του κινητήρα από τις χαμηλές στροφές και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ικανοποιώντας παράλληλα τα αυστηρά όρια εκπομπής καυσαερίων Euro 5.