Το KTM ADVENTURE RALLY 2020 στην Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο

Η ΚΤΜ με χαρά παρουσιάζει την τοποθεσία στην οποία θα διεξαχθεί η τέταρτη έκδοση του Ευρωπαϊκού KTM ADVENTURE RALLY και δεν θα είναι άλλη από την όμορφη Ναύπακτο στην οποία θα διεξαχθεί το πιο σημαντικό event της χρονιάς 9-12 Ιουνίου 2020.

Με την βάση του KTM ADVENTURE RALLY να βρίσκεται στην παραθαλάσσια πόλη της Ναυπάκτου, 200 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της πιο READY TO RACE κοινότητας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρείς μέρες γεμάτη οδήγηση σε μερικές από τις καλύτερες ορεινές διαδρομές της Ελλάδας.

 

Μετά από δυο πετυχημένες εκδηλώσεις στην Ιταλία αλλά και την φετινή επίσκεψη στην Βοσνία, το Ευρωπαϊκό KTM ADVENTURE RALLY έρχεται να προστεθεί στις αντίστοιχες πετυχημένες KTM ADVENTURE εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε Αυστραλία. Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Καναδά και Νότιο Αφρική.

Με την πρόσφατη εκδήλωση στην Βοσνία να λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές από συμμετέχοντες και δημοσιογράφους, το Ευρωπαϊκό KTM ADVENTURE RALLY βάζει πλώρη για την ιστορική πόλη της Ναυπάκτο, την αφετηρία για ένα τριήμερο εξερευνήσεων στη καρδιά των ορεινών διαδρομών της Ελλάδας.

 

Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού Κόλπου και δεν θα πάρει αρκετό χρόνο στους συμμετέχοντες του 2020 European KTM ADVENTURE RALLY να βρεθούν στα ηλιόλουστα μονοπάτια και δασικά ορεινά περάσματα της Ελλάδας.

Η Ναύπακτος και τα γύρω βουνά άλλωστε αποτελούν αγαπημένα μέρη για τον Chris Birch ο οποίος στο φετινό Hellas Rally κατέκτησε μια αξιοσημείωτη τέταρτη θέση με το νέο KTM 790 ADVENTURE R.

Η εκδήλωση θα έχει ως όριο συμμετοχών τους 200 αναβάτες με τις παρακάτω KTM μοτοσυκλέτες: 640, 690, 390, 790, 950, 990, 1050, 1090, 1190 και 1290 ADVENTURE.

Οι εγγραφές για το επερχόμενο European KTM ADVENTURE RALLY θα ανοίξουν τον Ιανουάριο 2020 στο εξειδικευμένο site www.ktm-adventure-rally.com.