2ος Αγώνας MiniGP Cup 2018- Κυριάρχησε ο Παντελεάκης στα Μέγαρα

Κοινοποίησε το άρθρο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Βασίλη Παντελεάκη στον δεύτερο αγώνα της σεζόν για το MiniGP Cup του 2018. Ο νεαρός Έλληνας αναβάτης κυριάρχησε στην πίστα των Μεγάρων, μπαίνοντας αποφασισμένος να δείξει την οδηγική του υπεροχή.

Η παρουσία του Βασίλη ήταν εντυπωσιακή τόσο στα χρονομετρημένα, όσο και στους δυο Αγώνες της ημέρας. Ο Έλληνας αναβάτης, με τις πλούσιες εμπειρίες από τη συμμετοχή του σε διεθνείς Αγώνες Μοτοσυκλέτας, διέλυσε τα χρονόμετρα στις κατατακτήριες δοκιμές, γράφοντας έναν εκπληκτικό χρόνο στο 46,6!

Πρόκειται για νέο απόλυτο χρόνο πίστας, καταρρίπτοντας με εμφατικό τρόπο το 48,7 που κρατούσε από το 2016, βελτιώνοντας σε σημαντικό βαθμό την απόδοσή του και στις μικρές πίστες των καρτ.

Ο Βασίλης Παντελεάκης ήταν σαρωτικός και την ημέρα των Αγώνων. Αν και δεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο σκέλος, δεν έχασε τη ψυχραιμία του. Μελετώντας τους δυο αντιπάλους του μπροστά, κατάφερε να κάνει ένα φανταστικό προσπέρασμα ξεπερνώντας με μια εξαιρετική κίνηση και τους δυο ταυτόχρονα! Από εκεί και πέρα μεγάλωνε με χαρακτηριστική ευκολία τη διαφορά του, περνώντας τη γραμμή τερματισμού 13’’ μπροστά από τον δεύτερο.

Η εκκίνησή του στο δεύτερο σκέλος ήταν πολύ καλή και κατάφερε γρήγορα να ξεφύγει μπροστά. Διατηρώντας σε σταθερά επίπεδα τους χρόνους του και χωρίς να πιέζει ιδιαίτερα, κατάφερε να κερδίσει και τον δεύτερο αγώνα με ευκολία και διαφορά στα 11’’ από τον δεύτερο ταχύτερο στην πίστα.

Τώρα ο Βασίλης προετοιμάζεται για τον τρίτο αγώνα του MiniGP Cup που θα λάβει χώρα το πρώτο Σ/Κ του Οκτωβρίου στις Αφίδνες.

 

Βασίλης Παντελεάκης

«Τα Μέγαρα είναι μια πίστα που μου αρέσει και από την πρώτη στιγμή μπήκα αποφασισμένος να γράψω καλούς χρόνους. Στις κατατακτήριες ήρθε ένας χρόνος-ρεκόρ που με άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Στον πρώτο αγώνα δεν ήμουν καλός στην εκκίνηση, αλλά στη συνέχεια πέρασα μπροστά από τους αντιπάλους μου και αφού έκανα διαφορά, έκοψα το ρυθμό μου. Η νίκη ήρθε πιο εύκολα στο δεύτερο σκέλος. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου, τους υποστηρικτές μου αλλά και τους χορηγούς μου, οι οποίοι μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια. Θα προσπαθήσω για ένα καλό αποτέλεσμα και στον επόμενο αγώνα».