Η Dunlop Επίσημος προμηθευτής Ελαστικών του MXGP

Κοινοποίησε το άρθρο
Η Dunlop συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP
Η Infront Moto Racing, οι promoters του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM MXGP, επέκτεινε τη συνεργασία της με την Dunlop. Η πολυνίκης μάρκα ελαστικών στο MXGP υπέγραψε μια νέα τριετή συμφωνία συνεργασίας για να είναι ένας Επίσημος Προμηθευτής Ελαστικών των αγώνων.
Οι ομάδες που ανταγωνίζονται στο MXGP, στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων motocross, έχουν ελεύθερη επιλογή ελαστικών. Τα τελευταία χρόνια, η Dunlop παρέχει την τελευταία τεχνολογία ελαστικών σε νικηφόρες ομάδες, όπως η Monster Energy Kawasaki και η Standing Construct, οι οποίες το 2019 έτρεχαν με μηχανές KTM και φέτος μεταπήδησαν σε GasGas.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Αφού επέλεξαν να αλλάξουν σε ελαστικά Dunlop στην αρχή της περασμένης σεζόν, οι αναβάτες της Standing Construct κατέκτησαν πέντε νίκες στους τελευταίους οκτώ αγώνες. Ιδιαίτερα ο ολλανδός αναβάτης Glenn Coldenhoff, έφτασε σε δυο διαδοχικές πρωτιές στην Ιταλία και τη Σουηδία, ενώ επικράτησε και στον αγώνα Motocross των Εθνών στο τέλος της σεζόν.

Ο Wim Van Achter, Motorsport Manager της Dunlop πρόσθεσε: «Το MXGP μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την καινούρια τεχνολογία off-road στους πιο απαιτητικούς και εξαντλητικούς αγώνες στον κόσμο. Η γκάμα των ελαστικών μας, συμπεριλαμβανομένου και του ευέλικτου Geomax MX33, έχει αναπτυχθεί στην «καρδιά» του ανταγωνισμού. Ως αποτέλεσμα, ερασιτέχνες, τοπικοί και εθνικοί αναβάτες μπορούν να αγοράσουν τα ίδια ελαστικά που έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιηθεί από τους νικητές των αγώνων MXGP. Πρόκειται για ένα πεδίο κατάλληλο για την καινοτομία των ελαστικών».

Μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στο Monster Energy FIM Motocross των Εθνών (MXoN) στα τέλη του 2019 όπου οι αναβάτες με Dunlop κέρδισαν πέντε από τους επτά αγώνες, η κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών οδεύει προς τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross που θα πραγματοποιηθεί στο Matterley Basin στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεμάτη αυτοπεποίθηση ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν.