HONDA CB125F : Αρχές του 2021 στην Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο

Διαχρονικά δημοφιλές, το ‘entrylevel’ μοντέλο CB125F της Honda είναι μία εντελώς νέα μοτοσυκλέτα για το 2021 και κατά 11kg ελαφρύτερη. Ο χαμηλών τριβών κινητήρας eSP (‘enhanced Smart Power’) βελτιώνει σημαντικά την κατανάλωση διατηρώντας τις υψηλές επιδόσεις και τώρα περιλαμβάνει τεχνολογία ACG (γεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος που λειτουργεί και ως μίζα).

Το ανανεωμένο σώμα της μοτοσυκλέτας δανείζεται στιλιστικά στοιχεία από μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας CB, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει προβολέα LED, κεντρικό σταντ και ψηφιακό πίνακα οργάνων με ένδειξη ECO.

Η νέα 21ΜΥ HONDA CB125F αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Ιανουάριο 2021 και η λιανική τιμή της θα διαμορφωθεί στα 2.690€.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Ζάγκρεμπ, την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας     Το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας είναι ο τέταρτος αγώνας του WRC για το 2024...

MAZDA CX-80 : Big in Japan (video)

Το ολοκαίνουργιο CX-80 είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα της MAZDA στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της ιαπωνικής...

HYUNDAI i30 2024: Διακριτική αναβάθμιση

Διακριτική σχεδιαστική ανανέωση και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζουν το νέο HYUNDAI i30     Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του HYUNDAI i30 συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει...

Η νέα CB125F είναι μία σοβαρή μικρή μοτοσυκλέτα, για την εξέλιξη της οποίας υποβλήθηκαν 19 αιτήσεις κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας. Κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Honda στην Atessa της ΝΑ Ιταλίας και πετυχαίνει ένα άλμα βελτίωσης στην οικονομία καυσίμου χάρη στον αερόψυκτο, αναβαθμισμένο κινητήρα Smart Power (eSP), χωρίς απώλειες επιδόσεων.

Επίσης, είναι κατά 11kg ελαφρύτερη, με επανασχεδιασμένο πλαίσιο και εκσυγχρονισμένο στυλ μεγάλης μοτοσυκλέτας. Ένας προβολέας LED και ο αναθεωρημένος, ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι τελικές πινελιές υψηλής ποιότητας. Η 2021 CB125F θα διατίθεται με τις εξής χρωματικές επιλογές: Splendor Red, Pearl Cool White, Black.

Ο νέος, αερόψυκτος, διβάλβιδος, μονοκύλινδρος, SOHC κινητήρας eSP (‘enhanced Smart Power) 124cc της CB125F, προδιαγραφών EURO5, σχεδιάστηκε από την αρχή με στόχο τη διατήρηση των βέλτιστων επιδόσεων για την πυκνή κυκλοφορία της πόλης, και με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και την αξιοπιστία.

Η μέγιστη ισχύς των 8kW αποδίδεται στις 7.500 σαλ., και η μέγιστη ροπή των 10,9Nm στις 6.000 σαλ. (προηγούμενος κινητήρα 7,8kW στις 7.750 σαλ./10.2Nm στις 6.250 σαλ.).