Η KTM ανακοινώνει τη γκάμα SPORT MINI CYCLE για το 2017

Κοινοποίησε το άρθρο

Στον πρόσφατο αγώνα στο Las Vegas, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Supercross που κατακτήθηκε από τον εργοστασικό αναβάτη της Red Bull KTM και παράλληλα Πρωταθλητή στην κατηγορία 450 Supercross, Ryan Dungey, παρουσιάστηκαν τα καινούρια ‘Minis’ με συναρπαστικές αλλαγές.

Τα μοντέλα 50 SX και 65 SX για το 2017 θα είναι εξοπλισμένα με το ολοκαίνουριο πιρούνι AER 35 της WP Suspension, που αποτελεί ένα τεράστιο βήμα στο θέμα της τεχνολογίας για τις μοτοσυκλέτες junior. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία επιτρέπει στις μοτοσυκλέτες να ρυθμίζονται εύκολα στις ανάγκες των αναβατών με μια απλή τρόμπα αέρος. Επιπλέον, διαθέτουν πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ, νέο σύστημα εξάτμισης, ωρόμετρο και νεα γραφικά στο στυλ των “μεγάλων μοτοσυκλετών”, χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στις συναρπαστικές READY TO RACE ποιοτικές μοτοσυκλέτες να χαρακτηριστούν ορόσημα στην κατηγορία junior.

Η KTM 50 SX είναι μια πραγματική KTM για νέο-εισερχόμενους νεαρούς αναβάτες motocross. Με σταθερή ελεγχόμενη δύναμη και αυτόματο συμπλέκτη, η 50 SX είναι ιδανική για τους εκκολαπτόμενους αθλητές motocross. Ο μεγαλύτερος αδερφός, KTM 65 SX, είναι ένα πλήρως αναπτυγμένο όχημα για μεγαλύτερους αθλητές, και θέτει τα standard στην κατηγορία από άποψη ισχύος, δυναμική οδήγησης, εξοπλισμό και ποιότητα.

KTM 65 SX MY 2017 Action

Η μεγαλύτερου κυβισμού μοτοσυκλέτα της κατηγορίας junior που είναι η  κορυφαία της κατηγορίας, KTM 85 SX, είναι διαθέσιμη και με μικρούς αλλά και με μεγάλους τροχούς. Για το 2017 η μοτοσυκλέτα διατηρεί τις παραδοσιακές αναρτήσεις, όμως αυτή η δημοφιλής, κορυφαία READY TO RACE μοτοσυκλέτα έχει δεχθεί περαιτέρω λεπτομερείς αναβαθμίσεις.

“Μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση που φέρνουμε μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις στην γκάμα Sport mini cycle. Φυσικά οι μεγαλύτερες αλλαγές είναι στις αναρτήσεις των μοντέλων 50 SX και 65 SX, που τώρα φορούν το λαμπρό, επαναστατικό πηρούνι WP AER 35.  Αυτό σημαίνει ότι καθώς οι νεαροί αναβάτες μεγαλώνουν, το ελατήριο μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμοστεί, όπως και να ρυθμιστεί για διαφορετικές πίστες και  terrain. Στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας βρίσκεται ένα πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ, καθώς και βελτιώσεις στις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα αυτά τα μικρά μηχανήματα να παρέχουν την καλύτερη ποιότητα στους νεαρούς αναβάτες,” δήλωσε ο KTM Offroad Product Manager, Joachim Sauer.
 
“Μας κάνει πολύ περήφανους να βλέπουμε τους νέους αναβάτες να αγκαλιάζουν την πορτοκαλί οικογένεια, δίνοντας τους την αίσθηση του ποιοτικού εξοπλισμού από νεαρή ηλικία για  όλους όσους οδηγούν για διασκέδαση, αλλά και για αυτούς που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες αθλητές,” κατέληξε ο Sauer.

Η γκάμα των Sport mini cycle  μοντέλων της KTM για το 2017 θα είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της KTM τον Ιούνιο 2016.

{gallery}moto/ktm{/gallery}