Piaggio Liberty: Βρήκαμε το ιδανικό σκούτερ για να κάνεις delivery

Κοινοποίησε το άρθρο

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά ευελιξίας και πρακτικότητας, το Piaggio Liberty αποτελεί έναν αξιόπιστο σύντροφο στις καθημερινές ανάγκες συνεχούς μετακίνησης, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

Το Liberty αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση της οικογένειας Piaggio σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Οι σύγχρονοι τριβάλβιδοι κινητήρες i-get προσφέρουν και επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλές καταναλώσεις, ενώ ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και τεχνολογίας, συμπεριλαμβάνοντας το σύστημα ABS στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων 125 και 150 cc.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Ζάγκρεμπ, την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας     Το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας είναι ο τέταρτος αγώνας του WRC για το 2024...

MAZDA CX-80 : Big in Japan (video)

Το ολοκαίνουργιο CX-80 είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα της MAZDA στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της ιαπωνικής...

HYUNDAI i30 2024: Διακριτική αναβάθμιση

Διακριτική σχεδιαστική ανανέωση και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζουν το νέο HYUNDAI i30     Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του HYUNDAI i30 συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει...

Τώρα ένα νέο αξεσουάρ έρχεται να προστεθεί στην γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού του Piaggio Liberty, διευρύνοντας τις δυνατότητες χρήσης του και για υπηρεσίες διανομής με απόλυτη ασφάλεια και ευελιξία.

Η πίσω ανατρεπόμενη σχάρα μετατρέπει το Liberty σε όχημα διανομής, καθώς επιτρέπει την ασφαλή στήριξη επαγγελματικών κουτιών. Η τοποθέτηση της σχάρας καταλαμβάνει τμήμα της θέσης συνεπιβάτη, ενώ η σχάρα ανασηκώνεται για το άνοιγμα της σέλας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το κουτί. Η σχάρα μπορεί να συνδυαστεί και με μία σειρά ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ Piaggio, όπως κουτιά τροφίμων και βαλίτσες.

Παράλληλα, για τους επαγγελματίες που αναζητούν μία λύση ειδικά σχεδιασμένη για συνθήκες βαριάς καθημερινής χρήσης, διατίθεται το μοντέλο Liberty Delivery με μονή σέλα και ιδιαίτερα συμπαγείς σχάρες στον βασικό εξοπλισμό, για μεγάλο ωφέλιμο φορτίο (40 kg πίσω και 25 kg μπροστά) χωρίς να επηρεάζεται η οδηγική συμπεριφορά του οχήματος. Το Liberty Delivery, σε έκδοση 50 και 125 cc, είναι πλήρως διαμορφώσιμο, για την εξυπηρέτηση μίας ευρείας γκάμας αναγκών μεταφοράς μικρών εμπορευμάτων και διανομών.

Ανακαλύψτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς

https://www.piaggio.com/gr/el/landing/piaggio/gr/Liberty-to-deliveries

PIAGGIO LIBERTY, Η ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
www.piaggio.com