PIAGGIO MP3 300 HPE – Ευελιξία στη μετακίνηση x 3

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Piaggio MP3 300 hpe είναι μια πιο ευέλικτη και ελαφρύτερη έκδοση του Piaggio MP3. Αν και είναι ένα μικρών διαστάσεων, σπορ και δυναμικό όχημα, δεν θυσιάζει τίποτα σε ό,τι αφορά το επίπεδο άνεσης και τον εξοπλισμό που χαρακτηρίζουν τα σκούτερ GT.

Η αποκλειστική τεχνολογία 3 τροχών της Piaggio είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα Piaggio MP3 350 και 500 hpe.

Οι συμπαγείς διαστάσεις και η ευκολία χειρισμού του Piaggio MP3 300 hpe θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τον αναβάτη κατά τη διάρκεια ελιγμών στην κίνηση, αλλά και στη στάθμευση. Το μπροστινό σύστημα παρέχει ακρίβεια στην οδήγηση και άριστη επαφή με το οδόστρωμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MERCEDES-BENZ A-Class : Νέες προσιτές εκδόσεις Style – Τιμές

Οι εκδόσεις Style των MERCEDES-BENZ A-Class hatchback και sedan με σύνολα βενζίνης και plug-in hybrid, είναι οι πιο προσιτές της γκάμας στην ελληνική αγορά       Η...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2024: 1ος αγώνας – Τρίπολη

Επιστροφή στις πίστες για τους Έλληνες αγωνιζόμενους, αφού μετά από αρκετά χρόνια επανήλθε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας   Η πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για το...

CITROEN με άτοκη χρηματοδότηση

Ευκολότερη κάνει η CITROEN την απόκτηση των μοντέλων της, αφού στο νέο της χρηματοδοτικό πρόγραμμα έχουν καταργηθεί οι τόκοι     Ο προβληματισμός των υποψήφιων αγοραστών για...

Το Piaggio MP3 300 hpe μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, εφόσον έχει εκδοθεί μέχρι τις 18/1/2013.

Δυναμική σπορ σχεδίαση

Το Piaggio MP3 300 hpe ξεχωρίζει από τη μοντέρνα σπορ σχεδίαση, που συνδυάζει αρμονικά το επιθετικό μπροστινό μέρος με τη στενού προφίλ ουρά και σχηματίζει μια λεπτή κομψή γραμμή.

 

Άνεση και λειτουργικότητα

Το Piaggio MP3 300 hpe είναι άνετο και εξαιρετικά λειτουργικό. Η δύο επιπέδων σέλα, σχεδιάστηκε με τρόπο που επιτρέπει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στο έδαφος. Εξασφαλίζει ιδανική υποστήριξη για τη μέση του οδηγού και υψηλό επίπεδο άνεσης. Η θέση του συνεπιβάτη είναι ξεκούραστη και σε αυτό συμβάλλουν τα πρακτικά αναδιπλούμενα μαρσπιέ, τα οποία όταν είναι κλειστά ενσωματώνονται πλήρως στην ποδιά.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι πολύ μεγάλος και φιλοξενεί εύκολα δύο κράνη (ένα jet και ένα demi-jet). Η σέλα διαθέτει αποσβεστήρα που την κρατά ανοιχτή όταν είναι απαραίτητο. Ένας πρακτικός και διακριτικά τοποθετημένος γάντζος για τη μεταφορά τσαντών είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος της ποδιάς.

Εκδόσεις

 Η νέα γκάμα Piaggio MP3 300 hpe περιλαμβάνει δύο εκδόσεις: Piaggio MP3 300 hpe και Piaggio MP3 300 hpe Sport, με την τελευταία να ξεχωρίζει από τα σπορ φινιρίσματα και τις δυναμικές λεπτομέρειες.

Piaggio MP3 300 hpe: Το Piaggio MP3 300 hpe είναι διαθέσιμο σε δύο ολοκαίνουρια χρώματα, το γυαλιστερό Μαύρο «Nero Cosmo» και το ματ Γκρι «Argento Cometa». Και τα δύο χρώματα συνδυάζονται με τροχούς πέντε μπράτσων με μαύρο ματ φινίρισμα και σέλα με διπλής επένδυσης κάλυμμα.

Piaggio MP3 300 hpe Sport: Το Piaggio MP3 300 hpe Sport ξεχωρίζει από τις πολυάριθμες μαύρες ματ λεπτομέρειες.  Ο σπορ προσανατολισμός τονίζεται από τα κόκκινα ελατήρια της μπροστινής και της πίσω ανάρτησης. Κόκκινη είναι και η ραφή της σέλας που παρέχει μια μοναδική αντίθεση. Στον βασικό εξοπλισμό της συγκεκριμένης έκδοσης περιλαμβάνονται επίσης οι μπροστινοί κυματιστοί δίσκοι και τα αλουμινένια ένθετα των μαρσπιέ.

                                                                                                                                                                     

Ο κινητήρας Piaggio 300 HPE: περισσότερη ισχύς, υψηλότερη ροπή

Το νέο Piaggio MP3 είναι εφοδιασμένο με την πιο πρόσφατη έκδοση του 4-χρονου, 4-βάλβιδου, υγρόψυκτου, μονοκύλινδρου κινητήρα Piaggio 300 κ.εκ. με ηλεκτρονικό ψεκασμό.

Συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση, η μέγιστη ισχύς φτάνει στα 19,3 kW (26,2 CV) στις 7750 στροφές, που σημαίνει 24% αύξηση ισχύος, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 26 Nm στις 6500 στροφές και έχει αυξηθεί κατά 15%: εξαιρετικές αξίες που γίνονται άμεσα αντιληπτές στην επιτάχυνση από στάση.  Αυτές οι βελτιώσεις συνδυάζονται με σημαντική μείωση στην κατανάλωση, με αύξηση της αυτονομίας από 30,3 χλμ./λτ. σε 31,2 χλμ./λτ, βάσει του κύκλου μέτρησης WMTC.

Απόλυτη ασφάλεια: τρεις τροχοί, ABS και ASR

Τα δύο μοντέλα Piaggio MP3 300 hpe διαθέτουν σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS με ενσωματωμένο έλεγχο πρόσφυσης ASR. Το ASR μπορεί να απενεργοποιηθεί εύκολα και εγγυάται μεγάλη ασφάλεια, αποτρέποντας την ολίσθηση του πίσω τροχού σε επικίνδυνα οδοστρώματα όπως είναι η βρεγμένη άσφαλτος. Το 3-κάναλο σύστημα ABS  μεγιστοποιεί την ενεργητική ασφάλεια εμποδίζοντας το μπλοκάρισμα των τροχών κατά το φρενάρισμα και παρέχοντας πλήρη έλεγχο σε κάθε περίπτωση.

PIAGGIO MIA: πάντα συνδεδεμένο με το smartphone

Η προηγμένη πλατφόρμα πολυμέσων PIAGGIO MIA είναι διαθέσιμη στον βασικό εξοπλισμό του Piaggio MP3 300 hpe Sport και επιτρέπει τη σύνδεση smartphone με το ηλεκτρονικό σύστημα, και προβάλλει ταυτόχρονα πληροφορίες όπως είναι η ταχύτητα, οι στροφές, αλλά και δεδομένα για την ισχύ και τη ροπή σε πραγματικό χρόνο, καθώς και την επιτάχυνση σε ευθεία, τη γωνία κλίσης κατά το στρίψιμο, τη μέση και η στιγμιαία κατανάλωση καυσίμου, τη μέση ταχύτητα, την τάση της μπαταρίας και άλλα πολλά.

Η σύνδεση του smartphone με την πλατφόρμα PIAGGIO MIA μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την προβολή χαρτών και διαδρομών ή για τον εντοπισμό πρατηρίων καυσίμων, συνεργείων και άλλων σημείων ενδιαφέροντος. Η λειτουργία γενικής ανάλυσης επιτρέπει τον έλεγχο της συνολικής κατάστασης του οχήματος.

 

Η νέα γκάμα MP3 300 hpe είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Piaggio στις παρακάτω ενδεικτικές τιμές λιανικής:
Piaggio MP3 300 hpe                      –              6.350 €
Piaggio MP3 300 hpe Sport          –              6.650 €