Το νέο Harley-Davidson Softail Standard

Κοινοποίησε το άρθρο
Το νέο Harley-Davidson® Softail® Standard απελευθερώνει την απόλυτη Harley-Davidson cruising εμπειρία. Χαρακτηρίζεται από το επιθετικό στυλ bobber, τον δυναμικό χαρακτήρα του πλαισίου Harley-Davidson Softail και την ασύγκριτη ισχύ του κινητήρα MilwaukeeEight® VTwin.
Η μοτοσυκλέτα διατίθεται στο κλασικό χρώμα Vivid Black, το οποίο συνδυάζεται με λαμπερό χρώμιο και γυαλισμένα φινιρίσματα. Το Softail Standard είναι ένα μοντέλο Harley-Davidson στην πιο αγνή μορφή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Η αντίθεση μαύρων και γυαλισμένων εξαρτημάτων δίνουν στο Softail Standard, μια κλασική και παράλληλα μινιμαλιστική εμφάνιση. Το Softail Standard διατίθεται μόνο σε Vivid Black και είναι εφοδιασμένο με μονόσελο, το οποίο τονίζει το κοφτό πίσω φτερό και ομαλού σχήματος ρεζερβουάρ 13 λίτρων που αφήνει σε ελεύθερη θέα, το πλαίσιο και τον κινητήρα. Ο κατάμαυρος κινητήρας MilwaukeeEight 107 εντυπωσιάζει στο κέντρο της μοτοσυκλέτας, με τα γυαλισμένα καλύμματα εκκεντροφόρων και χρονισμού.

Οι ψύκτρες των κυλίνδρων δεν τονίζονται με κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, με σκοπό την ενίσχυση της λιτής επιθετικής εμφάνισης του κινητήρα. Το στρογγυλό καπάκι του φίλτρου αέρα στηρίζεται με μια κεντρική βίδα και συμβάλλει στην ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση του κινητήρα. Με επιχρωμιωμένα προστατευτικά και τελικά, η 2 σε 2 εξάτμιση shotgun τονίζει το μακρύ, χαμηλό προφίλ του Softail Standard.

Οι κλασικοί ατσάλινοι, ακτινωτοί τροχοί (19 ιντσών μπροστά και 16 ιντσών πίσω) είναι φινιρισμένοι με χρώμιο και συναρπάζουν με το εκθαμβωτικό τους στυλ. Το μπροστινό σύστημα περιλαμβάνει πιρούνι με διάφανη επικάλυψη, γυαλισμένη τριπλή βάση τιμονιού και καβαλέτα, καθώς και επιχρωμιωμένο προβολέα και φλας, για επιπλέον αντίθεση με το χρώμα Vivid Black. Το miniape τιμόνι φέρνει τον αναβάτη του Softail Standard, σε μια άκρως επιθετική θέση οδήγησης που συναρπάζει. Ο κομψός, μικρών διαστάσεων πίνακας οργάνων διαθέτει ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι και συμβάλλει στην λιτή και ανεμπόδιστη εμφάνιση του μπροστινού συστήματος.

 

Το ισχυρό θεμέλιο των Softail

Το Softail πλαίσιο της Harley-Davidson παρέχει στο μοντέλο Softail Standard, μια εξαιρετικά στιβαρή παρουσία. Το ατσάλινο πλαίσιο αναβαθμίστηκε για μεγαλύτερη ακαμψία και χαμηλότερο βάρος. Η σταθερή προσαρμογή του κινητήρα στο πλαίσιο, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ακαμψία του. Το ψαλίδι Softail σχεδιάστηκε για να είναι άκαμπτο, να επιτρέπει εξαιρετικό χειρισμό και για να συμβάλει στη δημιουργία του κλασικής εμφάνισης πλαισίου hardtail. Η πίσω ανάρτηση αποτελείται από ένα αμορτισέρ τεχνολογίας emulsion, το οποίο κρύβεται περίτεχνα, κάτω από τη σέλα. Η ρύθμιση προφόρτισης της ανάρτησης επιτυγχάνεται μέσω της απλής αφαίρεσης της σέλας, ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο αμορτισέρ και να είναι εύκολη η προσαρμογή, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη. Το πιρούνι διαθέτει δύο κεκλιμένες βαλβίδες, ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του αναβάτη και επιτρέπει βελτιωμένο φρενάρισμα και χειρισμό. Τα δισκόφρενα μπροστά και πίσω, παρέχουν κορυφαία ισχύ πέδησης. Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS) ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου Softail Standard.

Ισχύς MilwaukeeEight

Ο κινητήρας MilwaukeeEight 107 VTwin παρέχει εκπληκτική απόδοση και την κλασική εμφάνιση, την αίσθηση και τον ήχο της HarleyDavidson. Το διπλό αντικραδασμικό σύστημα μειώνει τους πρωτεύοντες κραδασμούς στο ρελαντί και συμβάλλει στη βελτίωση της άνεσης για τον αναβάτη. Οι 4-βάλβιδες κεφαλές των κυλίνδρων προσφέρουν εύκολη ροή του αέρα, ενώ η αναβαθμισμένη σχεδίασή τους, οι δύο αισθητήρες εκτόνωσης και η ψύξη ακριβείας, επιτρέπουν αναλογία συμπίεσης 10.0:1, η οποία εξασφαλίζει δυνατή ροπή και μοναδική επιτάχυνση. Για τους αναβάτες που έχουν τις επιδόσεις ως βασική τους προτεραιότητα, αυτός ο κινητήρας μπορεί να δεχτεί επιλεγμένα κιτ αναβάθμισης Harley-Davidson® Screamin’ Eagle®.