Ήρθαν Ελλάδα οι Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio

Κοινοποίησε το άρθρο

Οι νέες Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio ΜΥ20 είναι διαθέσιμες και στην Ελληνική αγορά. Οι κορυφαίες επιδόσεις (επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα σε 3,9’’ για τη Giulia QV και 3,8’’ για τη Stelvio QV) συνοδεύονται από ένα εξίσου εντυπωσιακό πακέτο εξοπλισμού.

Στο εσωτερικό η σπορ αίσθηση ολοκληρώνεται από το νέο σύστημα πολυμέσων-Navigation με την οθόνη αφής 8,8 ιντσών που διαθέτει γραφικά και λειτουργίες που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τις εκδόσεις Quadrifoglio, επιτρέποντας στον οδηγό να ελέγχει σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Επίσης τη θερμοκρασία των μηχανικών μερών, την απόδοση του κινητήρα, την πίεση του Turbo και άλλα στοιχεία τηλεμετρίας που αφορούν στην επιτάχυνση και συνολικά τις επιδόσεις του μοντέλου. Παράλληλα το σύστημα πολυμέσων είναι απόλυτα συμβατό με λειτουργία Mirroring μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών Apple Car Auto και Android Auto.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Εθνική εορτή με…παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Με εθνική υπερηφάνεια και περισσότερες από 20.000 παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της 25η Μαρτίου   Η αργία της Δευτέρας 25 Μαρτίου...

Ανάβαση στην Πάρνηθα, μιας άλλης εποχής

Σπάνια, συλλεκτικά αυτοκίνητα θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην Ανάβαση της Πάρνηθας που διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ   Μια εκδρομή στην πανέμορφη, αλλά ταλαιπωρημένη, Πάρνηθα είναι...

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

Όσον αφορά στα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού (ADAS) αυτά περιλαμβάνουν τα:

  • Lane Keeping Assist (ενεργό σύστημα διατήρησης πορείας)
  • Active Blind Spot Assist (ενεργό σύστημα παρακολούθησης τυφλής γωνίας)
  • Active Cruise Control (ενεργό σύστημα διατήρησης ταχύτητας)
  • Traffic Jam Assist and Highway Assist (σύστημα υποβοήθησης σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος και κίνησης στον αυτοκινητόδρομο)
  • Driver Attention Assist (σύστημα επαγρύπνησης)

Οι τιμές των δύο μοντέλων είναι 123.500€ (Giulia) και 130.000€ (Stelvio), ενώ όπως και όλες οι εκδόσεις των Giulia και Stelvio ΜΥ20 καλύπτονται χωρίς επιπλέον κόστος από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση 200.000χλμ. και 5ετες πρόγραμμα συντήρησης.