“Best Value Car” το Citroën C3 Corporate

Κοινοποίησε το άρθρο
Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Tin Pan Alley , η Τελετή Απονομής των Mobility Awards 2019. Την τελετή απονομής παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, καθώς και δημοσιογράφοι.
Στην πρώτη διοργάνωση της Boussias Communications για την αυτοκίνηση, αναδείχθηκαν οι καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων του κλάδου (leasing, rental, fleet management, innovation & convenience, car).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

NISSAN Qashqai 2024 : Συνεχίζει τον…πρωταθλητισμό (video)

Με σημαντική αισθητική ανανέωση και πολυάριθμες τεχνολογικές αναβαθμίσεις έρχεται το νέο NISSAN Qashqai     Με τα crossovers να αποτελούν πλέον την επιλογή των περισσότερων αγοραστών, όλο...

Τα αυτοκίνητα που αγόρασαν οι Έλληνες το 1ο τρίμηνο του 2024

Η ανοδική πορεία τη αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα συνεχίζεται. Αν και τον Μάρτιο σημειώθηκε μείωση των ταξινομήσεων καινούργιων επιβατικών. Μικρομεσαία και SUV επιλέγουν οι...

Ράλι Στερεάς Ελλάδας 2024

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος ξεκίνησε από την...Στερεά Ελλάδα με τους Σωκράτη Τσολακίδη-Γιώργο Πολυζώη να φτάνουν τελικά στη νίκη και τα αυτοκίνητα της κατηγορίας...

Στην κατηγορία “Best Value Car”, τη διάκριση κέρδισε το Citroën C3 Corporate! Tο βραβείο παρέδωσε ο κος Γιάννης Λημναίος, Αρχισυντάκτης του Gocar.gr στον κο Σταμάτη Μπογέα, Fleet Sales Manager της Citroën. Στην κατηγορία συμμετείχαν αντιπροσωπείες και εισαγωγείς αυτοκινήτων, που διαθέτουν μοντέλα που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία, τα οποία έχουν ξεχωρίσει βάσει προδιαγραφών, ενεργειών marketing και αποδοχής από την αγορά. Στόχος των βραβείων ήταν να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διακρίθηκαν, να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα του αυτοκινήτου και της κινητικότητας.

Το βραβείο επισφραγίζει την επιτυχία του μοντέλου στις προτιμήσεις των εταιρικών πελατών, καθώς κατέκτησε την 1η θέση στις εταιρικές πωλήσεις στην κατηγορία του.

 

Η δημιουργία της έκδοσης C3 Corporate

Η σημαντικότερη κατηγορία στην αγορά των εταιρικών αυτοκινήτων, είναι αυτή της κατηγορία B Hatch (αυτοκίνητα μήκους έως 4μ.), της οποίας το μερίδιο αγοράς είναι μεγαλύτερο του 33%.