Blink Charging Hellas : Ενισχύει τη δημιουργία εθνικού δικτύου φόρτισης

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Blink Charging Co. (NASDAQ: BLNK, BLNKW) είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Κατέχει και λειτουργεί δίκτυα σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ενώ παράλληλα προσφέρει συνδεσιμότητα με τη Blink International, μια cloud-based πλατφόρμα η οποία λειτουργεί, παρακολουθεί και διαχειρίζεται το δίκτυο σταθμών φόρτισης Blink και ενημερώνεται με όλα τα σχετικά δεδομένα.

 

Η Blink παρέχει διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιάζοντας και προσαρμόζοντας κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και της εκάστοτε τοποθεσίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ε65 : Στην κυκλοφορία το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας

Δύο σημαντικά τμήματα του αυτοκινητόδρομου Ε65 παραδόθηκαν στην κυκλοφορία, με αποτέλεσμα τις ταχύτερες μετακινήσεις σε προορισμούς της Κεντρικής Ελλάδας     Με την παράδοση στην κυκλοφορία του...

OPEL Grandland 2024 : Η επόμενη ημέρα (video)

Με το νέο Grandland ολοκληρώνεται ο εξηλεκτρισμός της OPEL, ενώ παράλληλα εμφανίζονται πολλά από τα «φουτουριστικά» στοιχεία που θα έχουν πλέον τα μοντέλα της...

MERCEDES-BENZ A-Class : Νέες προσιτές εκδόσεις Style – Τιμές

Οι εκδόσεις Style των MERCEDES-BENZ A-Class hatchback και sedan με σύνολα βενζίνης και plug-in hybrid, είναι οι πιο προσιτές της γκάμας στην ελληνική αγορά       Η...

BLINK CHARGING HELLAS – MIA ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ

Στην Ευρώπη, η Blink δραστηριοποιείται μέσω της Blink Charging Europe, μια  κοινοπραξία μεταξύ του Ελληνικού Ενεργειακού Ομίλου EUNICE ENERGY GROUP (EEG), και της Αμερικανικής BLINK CHARGING Co.

Με αφετηρία την Ελλάδα, η Blink Charging Hellas επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία εθνικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο πρώτος σταθμός φόρτισης της Blink στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο EEG & τη WE ENERGY, στο εμβληματικό έργο της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Ήδη μέχρι σήμερα, το δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Blink στην Ελλάδα διαθέτει σημεία φόρτισης ανά 50 χιλιόμετρα και από πόλη σε πόλη. Καλύπτει τις ανάγκες τόσο των αστικών, όσο και των υπεραστικών μετακινήσεων ηλεκτροκίνησης και διαρκώς πυκνώνει και αναπτύσσεται, ώστε σύντομα κάθε αστικό κέντρο να διαθέτει κατά μέσο όρο 50 σημεία φόρτισης ανάλογα με τον πληθυσμό του.

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας στην ελληνική επικράτεια για την επόμενη διετία, είναι η γενικότερη πύκνωση των υποδομών στα αστικά κέντρα, καθώς και η επέκταση σε όλες τις πόλεις, τα λιμάνια και τα νησιά της χώρας.

Διαβάστε ακόμη: 

Η Nissan συνεργάζεται με την Blink Charging Hellas

GREECE CHARGES ON – ΦΟΡΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Πρόσφατα, η Blink Charging Hellas, ανακοίνωσε επίσημα την ανάπτυξη ενός τέτοιου πανελλαδικού δικτύου και αναφέρθηκε στις στρατηγικές συνεργασίες που αναπτύσσει με σημαντικούς εμπορικούς ομίλους, την τοπική αυτοδιοίκηση, εκπροσώπους της αυτοκινητοβιομηχανίας και λοιπούς φορείς για την ανάπτυξη ενός πράσινου δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η Blink εστιάζει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από τις μεταφορές και ανοίγει το δρόμο για την υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης μέσα από τη δημιουργία υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.