Γνωρίστε το πρόγραμμα της Citroen “Citroën Comfort Days” στην Αντωνέλης AVC Α.Ε.

Κοινοποίησε το άρθρο

H Citroen προσφέρει συνεχώς νέες ευκαιρίες στους υποψήφιους αγοραστές, να αποκτήσουν ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με πραγματικές προσφορές. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι τα αυτοκίνητα Citroen συνδυάζουν τεχνολογία, άνεση και αυθεντικότητα στις μετακινήσεις μας!

Μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της που αντανακλά το lifestyle κάθε ανθρώπου, το πρωτοποριακό πρόγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT® που εγγυάται ένα οδηγικό περιβάλλον απαλλαγμένο από άγχος, σε συνδυασμό με την 5ετή εγγύηση που προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα, η Citroën επιβεβαιώνει την εταιρική της δέσμευση “Inspired By You” και καλύπτει πλήρως τις επιθυμίες των πελατών της για απαράμιλλη ευκολία και ηρεμία σε κάθε διαδρομή.

Γνώρισε τους νέους κινητήρες Citroen με προδιαγραφές Euro 6.2 στην Αντωνέλης AVC Α.Ε.

Πιστή στις ανάγκες του καταναλωτή και με γνώμονα την εταιρική της φιλοσοφία, η Citroen λανσάρει ένα νέο Πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου, το  “Citroën Comfort Days”. Μέσω του ελκυστικού, απόλυτα πελατοκεντρικού Προγράμματος, όλα τα μοντέλα της Citroën είναι διαθέσιμα με 36 πραγματικά άτοκες δόσεις, απεριόριστες επιλογές εξοπλισμού και ειδικά προγράμματα Smile Deals.

Παράλληλα, η έμπνευση και το πάθος της Citroen για τεχνολογική υπεροχή επιβεβαιώνεται και από τους νέους κινητήρες που ανταποκρίνονται πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα Euro 6.2 και είναι άμεσα διαθέσιμοι σε όλα τα επιβατικά μοντέλα Citroën.

Η ΑVC Α.Ε. μία σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, αποτελεί πρότυπο ολοκληρωμένης μονάδας αυτοκινήτων, συνολικού εμβαδού 3.300 τ.μ. Στις δραστηριότητές μας συγκαταλέγονται έκθεση νέων μοντέλων αυτοκινήτων, επιβατικών & επαγγελματικών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο, φανοβαφείο, τμήμα ανταλλαγών, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, γνησίων ανταλλακτικών & αξεσουάρ, καθώς και τμήμα ασφαλειών.

9ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
Κόμβος Κ12 – 54210 Θεσσαλονίκη Τ.Θ. 17082
Τ: 2310 489.500 – F: 2310 471.134

E: info@avc.com.gr – Web: www.avc.com.gr