Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δωρεάν online μαθήματα οδικής ασφάλειας με ένα κλικ

Δωρεάν online μαθήματα οδικής ασφάλειας με ένα κλικ

Κοινοποίησε το άρθρο
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΠΣΕΟ) δημιούργησε δωρεάν online μαθήματα οδικής ασφάλειας.
Μπορεί με την απαγόρευση των άσκοπων μετακινήσεων να έχουμε χάσει τη δυνατότητα μιας απολαυστικής διαδρομής με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα μας, έχουμε όμως τη δυνατότητα να μάθουμε να οδηγούμε καλύτερα και να είμαστε πιο ικανοί, ασφαλείς και σίγουροι για τους εαυτούς μας στο μέλλον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΠΣΕΟ), αναλαμβάνει να μην μας αφήσει να ξεχάσουμε και αυτά τα λίγα που ξέρουμε από οδήγηση, μένοντας στο σπίτι. Έτσι μας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουμε μαθήματα μέσω του υπολογιστή μας, τα οποία ακονίζουν τις γνώσεις μας τόσο όσον αφορά στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όσο και στην οδήγηση εν γένει.

Με δεδομένη την παραμονή μας στο σπίτι, ο Π.Σ.Ε.Ο. είχε την έξυπνη ιδέα να προχωρήσει στη δημιουργία ενός δωρεάν διαδικτυακού κύκλου μαθημάτων και επιμορφωτικών σεμιναρίων, για όλους τους πολίτες που χρησιμοποιούν το δρόμο.

Οι τομείς επιμόρφωσης

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε κύκλους μαθημάτων και συγκεκριμένα:

1. Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας

2. Ποδηλατώντας

3. Μοτοσικλέτα και Αναβάτης

4. Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική ασφάλεια

5. Κοινωνία της Κυκλοφορίας

Οι παραπάνω κύκλοι μαθημάτων περιλαμβάνουν μελέτες περιπτώσεων (key studies) ανά θεματική ενότητα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις και κατανοητοί. Εμείς σας προτρέπουμε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας. Η εγγραφή είναι απλούστατη και μπορεί να γίνει εύκολα με ένα κλικ εδώ.