Η Mercedes Benz Κουμαντζιάς Α.Ε. βραβεύτηκε !

Κοινοποίησε το άρθρο

Σύμφωνα με τα πρότυπα του προγράμματος ESP (Excellence Service Program) της Mercedes-Benz Ελλάδος, η εξουσιοδοτημένη μονάδα επισκευής Επιβατικών Mercedes-Benz Κουμαντζιάς, βρίσκεται για τέταρτη  συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της Ελλάδας!

Η βράβευση ήρθε να επιβεβαιώσει τη διαχρονική προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά,  με μοναδικό σκοπό, το χαμόγελο του πελάτη.

 

Ο κύριος Κουμαντζιάς Χρήστος Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Κουμαντζιάς Α.Ε.  και η κυρία Σοφία Παπαδημητρίου, Διευθύντρια του After Sales Mercedes-Benz Κουμαντζιάς Α.Ε. παρέλαβαν το βραβείο μετέφεραν τις ευχαριστίες τους τόσο στην Mercedes Benz Ελλάδος τονίζοντας παράλληλα πως οι ήρωες είναι οι εργαζόμενοι στην Κουμαντζιάς Α.Ε.  και  είναι περήφανοι για το ήθος και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει.

Η δεύτερη «πρωτιά» αφορά την Πιστοποίηση Parts Pro που αφορά στη διαχείριση των ανταλλακτικών. Πρώτη χρονιά του θεσμού στην Ελλάδα από την Mercedes Benz Ελλάδος και η Κουμαντζιάς Α.Ε. έχει πλέον αυτή την  πιστοποίηση η οποία λειτουργεί ως εγγύηση τεχνογνωσίας και ποιότητας προς το καταναλωτικό κοινό αφού εδραιώνει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί. To βραβείο παρέλαβε επικεφαλής του τμήματος Ανταλλακτικών κύριος Παπαδήμος Γεώργιος και η Διευθύντρια του After Sales Mercedes-Benz Κουμαντζιάς Α.Ε.

H Θεσσαλονίκη, διαθέτει τεχνογνωσία,  σπάνια στελέχη και φέρνει το αύριο στην  πόρτα… του αυτοκινήτου σας!

Η ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. κρατάει την ψηλότερη θέση στο βάθρο και αναγνωρίζει τη δυσκολία να διατηρείσαι πρώτος, αλλά και την υποχρέωση να σέβεσαι τον ανταγωνισμό και να εργάζεσαι με ήθος, τιμιότητα και με γνώμονα την οδική ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή.