Η TEOREN MOTORS Β. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ βραβεύτηκε από το GROUPE RENAULT

Κοινοποίησε το άρθρο

Η TEOREN MOTORS Β. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα, βραβεύτηκε από το GROUPE RENAULT στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού “P.A.R.I.S. CHALLENGE”.

Μετά την πρώτη της βράβευση το 2015 στα πλαίσια του P.A.R.I.S. Challenge 2014, η TEOREN MOTORS βραβεύτηκε για 2η φορά από το GROUPE RENAULT για την εξαιρετική της πορεία το 2017. Η βράβευση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι η TEOREN MOTORS είναι μία από τις μόλις έντεκα εταιρείες που βραβεύτηκαν, ανάμεσα σε 78 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση στο Partners Awards: Renault International Sales (P.A.R.I.S CHALLENGE), για την TEOREN MOTORS, έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής πορείας της στον τομέα των πωλήσεων και των υπηρεσιών After Sales για το 2017.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι, στο Musée de l’Homme, όπου εκτός από την ηγετική ομάδα του Groupe Renault, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Alain Prost.

Στη βράβευση παρευρέθηκαν για την TEOREN MOTORS, η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος κα. Ντένη Θεοχαράκη, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Βασίλης Ευθυμιάδης, καθώς και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Σταμέλος.

Αυτή η σημαντικότατη διάκριση για την TEOREN MOTORS, είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων κινήσεων, της οργανωτικής αναδιάρθρωσης και της επένδυσης που πραγματοποίησε η εταιρεία σε όλους τους τομείς και εντάσσονται στο πλαίσιο των προσπαθειών της, ώστε οι Renault και Dacia να συνεχίσουν τη σταθερά ανοδική τους πορεία στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.