“Μαύρες” εκδόσεις Opel με προνομιακό επιτόκιο από 2.9%!

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Opel Astra είναι τώρα ακόμα πιο αθλητικό, προηγμένο και ξεχωριστό από ποτέ. Για πρώτη φορά, το επιτυχημένο συμπαγές μοντέλο διατίθεται σε δίχρωμη έκδοση, με οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου σε μαύρο που δημιουργεί μία εντυπωσιακή αντίθεση με το αμάξωμα. Το μικρό, χαρισματικό Opel Corsa και το δημοφιλές SUV Opel Mokka X διατίθενται επίσης κατόπιν παραγγελίας με οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες με προαιρετικά, κομψά μαύρα ένθετα, επιβεβαιώνοντας το Black is beautiful.

Από τότε που λανσαρίστηκε η σημερινή γενιά Astra πριν από δύο χρόνια, έχει εντυπωσιάσει με τις κορυφαίες τεχνολογίες, τη συνδεσιμότητα, το υψηλό επίπεδο άνεσης και κυρίως με τη δυναμική της σχεδίαση. Τώρα ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη με το πακέτο εξοπλισμού Black Edition. Απευθύνεται σε οδηγούς Astra που αγαπούν το ξεχωριστό στυλ, καθώς το bestseller μας εντυπωσιάζει με την οροφή και τους εξωτερικούς καθρέπτες σε Onyx black και τις επίσης μαύρες ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών σε σχέδιο πέντε διπλών ακτίνων. Το ελκυστικό πακέτο διατίθεται με την έκδοση Innovation με πρόσθετο κόστος 495 ευρώ (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ)

Δείτε επίσης:

Δοκιμή: Opel Mokka X 1,6 CDTi 136 PS – EXαιρετικό!

Το δημοφιλές SUV Opel Mokka X διατίθεται στην έκδοση Black Editionμε γυαλιστερή μαύρη οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες 18-ιντσών, δέκα ακτίνων, στην ίδια λαμπερή μαύρη απόχρωση, υπογραμμίζοντας τη σπορ, μυώδη εντυπωσιακή εμφάνιση ενός μοντέλου που λατρεύει την περιπέτεια. Βασίζεται στην έκδοση Explore και η τιμή του ξεκινά από 22.650 ευρώ με τετρακίνηση. (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ)

Τέλος, το μικρό χαρισματικό Opel Corsa αποκτά μία ξεχωριστή φινέτσα που μαγνητίζει άμεσα το βλέμμα. Η έκδοση Black Editionπροσφέρει επιπλέον της έκδοσης Innovation την οροφή, τους εξωτερικοί καθρέπτες, τη μάσκα και τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε μαύρο χρώμα (σχέδιο τεσσάρων διπλών ακτίνων). Στην τιμή των 14,050 (προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ για το 1400cc) διαθέτει ακόμη, αλουμινένια σπορ πεντάλ, χρωμιωμένη απόληξη εξαγωγής και σκούρο, φιμέ θερμοαπορροφητικό κρύσταλλο Solar Protect στο πίσω παρμπρίζ, αναδεικνύουντας τη σπορ πλευρά του επιτυχημένου Opel.

Η απόκτησή τους γίνεται τώρα ακόμη πιο θελκτική με τα νέα Χρηματοδοτικά Προγράμματα με επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και εξόφληση σε έως και 4 χρόνια! Η Opel Ελλάς σε συνεργασία με την Alpha Bank έχουν μία προνομιακή οικονομική πρόταση για όλους όσους αγαπούν … «το μαύρο» και όχι μόνο…