Νέο κατάστημα της  S&M ΣΚΑΖΙΚΗΣ–ΜΑΡΑΓΚΟΣ στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίησε το άρθρο

Την Τρίτη  17 Οκτωβρίου 2017 , εγκαινιάστηκε στην δυτική πλευρά  της Θεσσαλονίκης,    στην  οδό Μοναστηρίου, το νέο απόκτημα της  S&M ΣΚΑΖΙΚΗΣ–ΜΑΡΑΓΚΟΣ . Μετά τις αντίστοιχες κινήσεις  που έγιναν  πριν από ένα χρόνο στην ανατολική πλευρά της πόλης , με το  κατάστημα στη  Βασ. Όλγας και πιο πρόσφατα  στην Λάρισα ,  κρίθηκε αναγκαία η μεταστέγαση και των εγκαταστάσεων στο κέντρο και  δυτικά, σε ένα χώρο που να αναδεικνύει  και να προβάλει την σύγχρονη εικόνα της.

Μια εικόνα αντάξια με την 60χρονη ιστορία και την φήμη της και με όραμα και προοπτική για το μέλλον. Στη φιλοσοφία της είναι ,  οι άξιοι  συνεργάτες  της, που καλούνται να προωθήσουν στην αγορά ,  άριστα ποιοτικά προϊόντα , ανταλλακτικά αυτοκινήτων και λιπαντικά,  πρέπει να λειτουργούν σε                 άριστα διαμορφωμένους, λειτουργικούς   άνετους  χώρους  και με σύγχρονα μέσα,  προκειμένου να πετύχουν  το βέλτιστο  αποτέλεσμα.

Σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και σοβαρά ανταγωνιστικό περιβάλλον , δημιουργείται  ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα , που σε συνδυασμό με τα επαρκή αποθέματα , το επίπεδο εξυπηρέτησης και τις παραδοσιακά άριστες ανθρώπινες σχέσεις , συνθέτουν τις προϋποθέσεις ανάπτυξης.

Τιμώμενος προμηθευτής και σε αυτή την εκδήλωση ήταν ο Ιάπωνας κατασκευαστής αμορτισέρ ΚΑΥΑΒΑ , που κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά , με σοβαρότατη   συμμετοχή στην πρώτη τοποθέτηση στην αυτοκινητοβιομηχανία  και αντίστοιχα πλούσιο πρόγραμμα για το after market.